Julkaistu Jätä kommentti

Luontoyhteyden taika koputtaa oveesi ja antaa sinulle lahjan

Luonnonpakana Luontoyhteyden taika Sisäinen viisaus Luonnonmystiikka Kolmassilma.net

SYVÄLLINEN LUONTOYHTEYS PUNAISENA LANKANA

Tervetuloa vapauttavaan keitaaseen! Kolmassilma.net on näkökulma luonnonmystiikkaan ja luontoäidin aarrearkkuun – erilainen julkaisija, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Otatko lahjan vastaan?

Elämässä tarvitaan punaisia lankoja – jotain pysyvää ja aidosti arvokasta. Luontoyhteyden kokeminen on meidän jokaisen oikeus ja Pohjolan luonto sisäisen rauhan siementä täynnä. Se voi avata luukut monenlaiseen ymmärrykseen ja aidolla tavalla rikkaan elon sisältöön. Kuin punainen nyöri, joka on sinun heti tässä ja nyt.

Kolmassilma.net on mutkaton ja persoonallinen luontohenkinen sivusto, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Löydät täältä sanoja ja kuvia, joiden toivon inspiraation lisäksi välittävän luonnon sielukkaampaa puolta – luontomystiikan ainutlaatuista kosketusta. Se asuu luonnossa ihan kaikkialla, myös sun takapihalla.

Uusia artikkeleita ilmestyy aina silloin kun on niiden aika. Yhdeksi työkseni kirjoitan myös muille tahoille ja värikkäänä lintuna olen monessa mukana. Tärkeimpänä matkassa on kuitenkin oma erakkoelämä luonnon keskellä, joka on täynnä mittaamattomia aarteita sille joka tahtoo nähdä. Omien tekemisteni raportointitarpeen sijaan sivuan näitä Äiti Maan sanomia, joiden toivon tuovan iloa ja ahaa-elämyksiä myös sinulle.

Tervetuloa siis luontoyhteyden vapauttavaan keitaaseen! Ihmisen elämän ei ole pakko olla niin totista tai tukkoista. Oikaise mättäälle ja käy peremmälle.

Artikkeleiden kuvat liikkuvat yleensä akselilla Ylä-Savo / Kainuu / Koillismaa / Tunturi-Lappi / Pohjois-Lappi. Kaikki allekirjoittaneen kamerasta kotoisin.

Ystävällisesti,

saaga_saarnisola
Saaga Saarnisola

Kommentoi artikkelia