Luontoyhteyden taika koputtaa oveesi ja antaa sinulle lahjan

luontoaidin-timantit
Elämässä tarvitaan punaisia lankoja

Tervetuloa vapauttavaan keitaaseen 🌿 Kolmassilma.net on vaihtoehtoinen näkökulma luontoäidin aarrearkkuun; mutkaton ja persoonallinen luontoyhteys -sivusto, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Otatko lahjan vastaan?

Elämässä tarvitaan punaisia lankoja – jotain pysyvää ja aidosti arvokasta. Luontoyhteyden kokeminen on meidän jokaisen oikeus ja Pohjolan luonto sisäisen rauhan siementä täynnä. Se voi avata luukut monenlaiseen ymmärrykseen ja rikkaan elon sisältöön. Punainen nyöri, joka on sinun heti tässä ja nyt.

Kolmassilma.net on mutkaton, suorapuheinen ja persoonallinen luontoyhteys -sivusto, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Löydät täältä sanoja ja kuvia, joiden toivon inspiraation lisäksi välittävän luonnon sielukkaampaa puolta – luontomystiikan ainutlaatuista kosketusta. Se asuu luonnossa ihan kaikkialla, myös sun takapihalla.

Uusia artikkeleita ilmestyy aina silloin kun on niiden aika. Yhdeksi työkseni kirjoitan myös muille tahoille ja värikkäänä lintuna olen monessa mukana. Tärkeimpänä matkassa on kuitenkin oma erakkoelämä luonnon keskellä, joka on täynnä mittaamattomia aarteita sille joka tahtoo nähdä. Omien tekemisteni jakamistarpeen sijaan sivuan näitä Äiti Maan sanomia, joiden toivon tuovan iloa ja ahaa-elämyksiä myös sinulle.

Tervetuloa siis luontoyhteyden vapauttavaan keitaaseen! Ihmisen elämän ei ole pakko olla niin totista tai tukkoista. Oikaise mättäälle ja käy peremmälle 🌿

Juttujen kuvat liikkuvat akselilla Ylä-Savo / Kainuu / Koillismaa / Tunturi-Lappi. Kaikki allekirjoittaneen kamerasta kotoisin.

Ystävällisesti,

saaga_saarnisola

kolmas-silma-puoti-banneri

p.s. Kolmas Silmä Puodista löydät lisää luontomystistä kivaa. Leppoisaan eloon sopivan luontohenkisen uutiskirjeen voit tilata veloituksetta tästä.

Etusivulle

Kommentoi artikkelia lyhyesti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s