Luontoyhteys Luontoyhteyden taika Luontomystiikka Kastehelmet Luontoäidin timantit

Luontoyhteyden taika koputtaa oveesi ja antaa sinulle lahjan

LUONTOYHTEYS VOI OLLA ELÄMÄN PUNAINEN LANKA

Tervetuloa vapauttavaan keitaaseen! Kolmassilma.net on vaihtoehtoinen näkökulma luontomystiikkaan ja luontoäidin aarrearkkuun – erilainen julkaisija, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Otatko lahjan vastaan?

Elämässä tarvitaan punaisia lankoja – jotain pysyvää ja aidosti arvokasta. Luontoyhteyden kokeminen on meidän jokaisen oikeus ja Pohjolan luonto sisäisen rauhan siementä täynnä. Se voi avata luukut monenlaiseen ymmärrykseen ja rikkaan elon sisältöön. Kuin punainen nyöri, joka on sinun heti tässä ja nyt.

Kolmassilma.net on mutkaton ja persoonallinen luontohenkinen sivusto, jonka rivien välissä on tilaa myös omille oivalluksille. Löydät täältä sanoja ja kuvia, joiden toivon inspiraation lisäksi välittävän luonnon sielukkaampaa puolta – luontomystiikan ainutlaatuista kosketusta. Se asuu luonnossa ihan kaikkialla, myös sun takapihalla.

Uusia artikkeleita ilmestyy aina silloin kun on niiden aika. Yhdeksi työkseni kirjoitan myös muille tahoille ja värikkäänä lintuna olen monessa mukana. Tärkeimpänä matkassa on kuitenkin oma erakkoelämä luonnon keskellä, joka on täynnä mittaamattomia aarteita sille joka tahtoo nähdä. Omien tekemisteni raportointitarpeen sijaan sivuan näitä Äiti Maan sanomia, joiden toivon tuovan iloa ja ahaa-elämyksiä myös sinulle.

Tervetuloa siis luontoyhteyden vapauttavaan keitaaseen! Ihmisen elämän ei ole pakko olla niin totista tai tukkoista. Oikaise mättäälle ja käy peremmälle.

Artikkeleiden kuvat liikkuvat akselilla Ylä-Savo / Kainuu / Koillismaa / Tunturi-Lappi / Pohjois-Lappi. Kaikki allekirjoittaneen kamerasta kotoisin.

Ystävällisesti,

saaga_saarnisola
Saaga Saarnisola

p.s. Kolmassilma.net Puodista löydät lisää kivoja juttuja

Kommentoi artikkelia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s