Julkaistu Jätä kommentti

Voimaeläimet – syvä yhteys: Löydä oma voimaeläimesi shamaani Markku Backmanin kirjasta

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi

KIRJASSA 67 VOIMAELÄINTÄ JA NIIDEN SYMBOLISET MERKITYKSET

Voimaeläin voi ilmestyä esimerkiksi unessa, luonnossa, tietyn eläimen pelkona, toistuvina sattumina, tai voimaeläintä voi myös kutsua luokseen. Voimaeläimet voivat auttaa löytämään jonkin tietyn ominaisuuden tai ratkaisun ihmisestä itsestään. Aika viileää, eikö totta? Mikä on sinun voimaeläimesi?

Yhteistyössä: Whizhealer Co. *

Teksti: Saaga Saarnisola

Esittelyssä Markku Backmanin kirja voimaeläimistä ja siitä mitä ne voivat ihmisen arkeen tarjota.

“Voimaeläinoppi on luonnonkansojen vanhaa viisautta ja oppia luonnosta. Jokaisella eläimellä on oma erityislaatuinen ominaisuus, joka myös heijastuu meihin ihmisiin. Voimme oppia paljon itsestämme kohtaamiemme eläinten kautta. Tämä voimaeläinkirja on syvennetty painos suuren suosion saaneeseen voimaeläimet kirjaan. Useiden eläinten kohdalla niiden symboliikkaan on menty entistä syvemmälle. Apuna tässä ovat olleet erilaiset shamanistiset harjoitukset. Näin ollen kirja sisältää jonkin verran lisätekstejä voimaeläimet kirjassa kuvattuihin eläimiin. Kirjaan on myös lisätty 18 uutta voimaeläintä. Kaiken kaikkiaan kirjasta löytyy symboliikkaa ja kuvausta 67:ään voimaeläimeen. Näistä kuusi on fantasiaeläimiä.”

Markku Backman: Voimaeläimet – syvä yhteys
2. painos, Whizhealer Co. 2019
Kuvitus Jasmin Backman ja Bettina Backman

Teoksen kirjoittaja Markku Backman on tunnettu shamaani ja homeopaatti, joka on vuosien varrella myös kouluttanut paljon erilaisilla shamanistisilla kursseilla. Esimerkiksi Whizhealer -terapia on Markku Backmanin vuosituhannen vaihteessa kehittämä energiahoitomuoto, joka perustuu osittain vanhoihin luonnonkansojen käyttämiin metodeihin.

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Helistin

Markku kertoi, että syväyhteyskirjan toinen painos tuli myyntiin vuoden 2020 alussa. Ihan ensimmäinen voimaeläinkirja ilmestyi jo v. 2007 ja Voimaeläimet II vuonna 2010. Voimaeläimet – syvä yhteys on uudistettu laitos Voimaeläimet ykkösestä, jonka tekstejä on sekä päivitetty, että lisätty runsaasti uusia eläimiä. Molempiin kirjoihin on alunperin kuulunut myös voimaeläinkortit. Kaiken kaikkiaan kirjoja on painettu useita tuhansia kappaleita, kortteja pari tuhatta ja voimaeläinten symboliikkaa avattu yhteensä 116 eläimen osalta.

Itsekin olen vuosien mittaan metsästänyt sekä Backmanin voimaeläinkirjoja, että voimaeläinkortteja. Suosiosta kertoo paljon se, ettei näitä tahdo saada käsiinsä uutenakaan, jollei toimi vikkelästi.

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Poronsarvi amuletti Voimaeläinkoru
“ANNA SYDÄMESI PUHUA, ÄLÄ EGOSI.”

Jokaisesta voimaeläimestä on kerrottu lyhyt kuvaus sen piirteistä luonnossa, voimaeläimen elementti, voima, ominaisuudet ja millaisia voimia ja viestiä eläin voi ilmestyessään tuoda.

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Medicine bag Keltainen karhu
KESÄAIKAAN KARHU ETSII HUNAJAA, ELÄMÄN TOTUUTTA.

Voimaeläinten kuvaukset ovat selkeitä ja mutkattomia, selvästi suurella luontoviisaudella koottuja.

“Voimaeläinopin mukaan jokaisella eläimellä on oma ainutlaatuinen voimansa. Eläin elää oman lajinsa voimaverkossa ja sen mukaan se syntyy ja kasvaa aina samanlaiseksi. Aikojen kuluessa ihmiset ovat yhdistäneet tietyn eläimen voiman omiin tunteisiinsa ja sitä kautta eläimille on rakentunut voimaeläinominaisuudet. Esim. leijonan käyttäytymisestä on muodostunut ominaisuus rohkeudesta. Näin ollen, kun ihminen haluaa löytää rohkeuden itsestään, hän voi kutsua mielikuvissaan leijonan vierelleen ja löytää sitä kautta haluamansa ominaisuuden. Vahvat mielikuvat vievät meidät kiinni voimaverkkoihin ja sitä kautta on mahdollisuus löytää puuttuva ominaisuus itsessään.” – Markku Backman Voimaeläimet kirjan luvussa Tuulen ja veden poikana

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Amuletti Voimaeläinkoru Poronnahkasulka Shamaani korut
PEHMEÄKANTISESSA KIRJASSA ON 160 SIVUA.

Kirjan alussa on lisäksi sopivasti tiivistettynä muutama luku luonnonkansojen shamanistisesta elämänkatsomuksesta, vinkkejä eläinmaailman kanssa työskentelyyn, voimaeläimen kohtaamiseen ja kutsumiseen sekä lyhyesti eri elementtien ominaisuuksista.

Elementit on tässä teoksessa jaoteltu maa, vesi, tuli ja tuuli (tuuli = ilma). Listattuna on myös kunkin elementin alla olevat voimaeläimet, jota voi käyttää silloin kun tuntee tarvetta jonkin tietyn elementin ominaisuuksille, joita taas voi välittää ko. elementin voimaeläin.

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Amuletti Voimaeläinkoru Korpinkallo
KORPPI KANTAA MUKANAAN TAIKUUDEN VOIMAA.

Feenix syntyy uudelleen ja uudelleen

Luonnoneläinten lisäksi kirjan lopussa on myös kuusi mielenkiintoista fantasiaeläintä, kuten Feenix. Olen esiintynyt mm. kuvissa Feeniks-lintuna, mutta nyt luin ensimmäistä kertaa Feenixin symboliikasta erityisesti voimaeläimen muodossa. Feenixin voima on henkinen uudelleen syntyminen ja sen elementtejä ovat tuli ja tuuli.

“Elämässä toistuu sykli syntymisen ja kuoleman välillä. Tätä tapahtuu kaikessa koko ajan. Elämämme luonnolliseen rytmiin kuuluvat vaikeat ja surulliset hetket ja toisaalta hyvät ja iloiset hetket. Ilman toista ei ole toista. Feenix-linnun voimaa kohtaamme silloin, kun elämämme on kaikkein vaikeinta. Kaikki tuntuu kaatuvan päällemme ja tulee tunne totaalisesta luhistumisesta. Feenix on kuitenkin se, joka pitää yllä sisäistä kipinäämme. Kaikesta vaikeasta huolimatta tämä kipinä alkaa jälleen hehkua yhä voimakkaammin ja tästä hehkusta heräämme eloon. Elämämme oppi tulee vaikeiden hetkien kautta.

Tavallaan kun tilanne on meille vaikein, niin olemme silloin juuri parhaimmillamme, koska yritämme kovasti hakea ratkaisua selviytymiseen. Feenixin ilmaantuessa olemme hyvin isojen henkisten haasteiden edessä. Elämämme on ajautumassa tilaan, joka ei enää tyydytä meitä. Joudumme ehkä tekemään isoja muutoksia elämässämme ja ne eivät ole helppoja.”

Totta ja puhuttelevaa on sekin, että “et enää näe asioita hyvänä ja pahana, vaan asioina, joita koemme”. Se on ainakin itselleni ollut yksi kaikkein vapauttavimmista oivalluksista, joita elämä ja luonnonkaikkeus on tämän elonretken aikana tarjoillut.

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Amuletti Voimaeläinkoru Susi
SUSI-IHMISET OVAT POLKUJEN ETSIJÖITÄ.

Kirjan sisällysluettelo

Luonnonkansojen näkemyksiä eläimistä, Miten parannat yhteyttäsi eläinmaailmaan, Voimaeläimen löytäminen, Eläinten kohtaaminen luonnossa, Voimaeläimen kutsuminen, Voimaeläinkorttien käyttäminen, Elementit, Voimaeläinten jaottelu

Voimaeläimet, Ahma, Albatrossi, Buffalo, Delfiini, Flamingo, Hai, Haikara, Harakka, Haukka, Hevonen, Hiiri, Hirvi, Huuhkaja, Hylje, Hämähäkki, Ilves, Joutsen, Jänis, Karhu, Kameleontti, Kauris, Kettu, Kissa, Koala, Koira, Korppi, Kotka, Kolibri, Kurki, Käärme, Kyyhkynen, Lammas, Lehmä, Leijona, Lepakko, Lisko, Lohi, Lokki, Lumileopardi, Mustapantteri, Mustarastas, Muurahainen, Mäyrä, Norsu, Perhonen, Pesukarhu, Poro, Pöllö, Riikinkukko, Rotta, Sammakko, Seepra, Sika, Skorpioni, Strutsi, Sudenkorento, Susi, Tiikeri, Valas, Varis, Vuohi

Myyttien ja satujen voimaeläimiä, Lohikäärme, Aarnikotka, Yksisarvinen, Pegasos, Merikäärme, Feenix, Tuulen ja veden poikana

Voimaeläimet Voimaeläinkirja Shamaani Markku Backman Syvä yhteys Selvitä voimaeläimesi Luonnonnoita Helistin

Minusta tämä kirja oli tosi hyvä. Jotenkin sisällön kokonaisuudessa on myös tavoitettu se mikä elämässä on ihan oikeasti olennaisinta. Se, jota on hirmu hankala pukea sanoiksi – vaikka ei edes tarvitse, koska sen voi tuntea sisimmässään, koko ajan, missä ja milloin vain.

Voimaeläinkirjaa voi ostaa esimerkiksi hyvin varustelluista verkkokaupoista tai tilata sähköpostitse suoraan kirjailijalta:
backmanmarkku007(at)gmail.com

* Kirja saatu kustantajalta


Kirjahylly

Esittelemme Luonnonpakanan verkkolehden artikkeleissa teoksia, jotka sopivat Luonnonpakanan kirjahyllyyn.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko automaagisen ilmoituksen uusista jutuista? Ole hyvä.

Saattaisit pitää myös

Kommentoi artikkelia