Julkaistu Jätä kommentti

Voimalinnun sanoma – ystävä ja vartija

Voimalinnun sanoma Shamaanirumpu Voimalintu

Voimalintu on syntynyt ja mennyt shamaanirumpuun. Luonnon merkit rinnassaan ja sisäinen viisaus tukenaan Voimalintu lensi oman voiman välittäjäksi kaikille sotureille ja suuntiman kääntäjille. Lue tästä voimalinnun sanoma.

”Voimalintuna ryhdyin puhumaan niiden puolesta, joiden ääni ei kuulu. Sanomaan heidän puolesta, joiden sanat menevät ohi. Nousemaan niiden vierelle, jotka on maahan lakaistu. Lentämään heidän vuokseen, joiden siivet on katkaistu. Oman voiman välittäjäksi ryhdyin kaikille heille, joille viestini puhuu.

Linnunkoto, jossa pyristelimme ikuisuuden pienen, ei enää ole sama. Sinä ja minä olemme nyt ainutlaatuiset; uniikissa asemassa, sotureita erityisiä jokainen. Me – luonto, eläimet ja ihmiset – samaan veneeseen hypänneet, yhdessä voimme jotain erilaista synnyttää. Älkää luulko tehtävää kevyeksi, sillä tänään tehty versoo huomenna suuntiin moniin.

Omaakin reviiriä on syytä arvostaa; luovuus on ilon kehrääjä, käytössä ja jakaessa kertaantuu moneksi. Samoilla nurkilla vaanii minä-minä, mulle kaikki, minä oikein ja parhain, toinen virhe. Hyvä, huono, ristinolla – aivan suotta. Kun pistemittarit raksuttaa, lintuakin itkettää. Emme sinä ja minä sen kummempia ole, ellemme yhdistä voimia ja parhauksia; osasiksi laita samaan pakettiin.

Perustarpeen, juuren ja pesäkolon tarve, se on kaikilla meillä. Tarpeen ja tahdon kompromissi aineksia määrittää, joilla on mahdollisuus rakentaa. Voimaasi käytä ja kierrätä asenteet tietä samaa. Arvosta ensin itse, johtopäätökset kuulemalla tee, heitä biopönttöön tuomiot ja karheus. Sillä lailla voisimme hyvästä tahdosta ja tarkoituksesta uudemman saada.

Voimalintuna sain ulkomuodon, joka kertoo viestiä niin muinaista kuin nykyistä. Kalevalan kokkolintu, vaakalintu on esikuvistani yksi. Monta kuunkiertoa minua hautoivat ja silloin synnyin kuin olin päättänyt. Voin olla ystävä, vihollinen tai vartija, voin tulta iskeä tai suomuhauen pyydystää saatan. Pääni ympärillä loistaa sisäinen viisaus ja rinnassani luonnon merkit. Maa, ilma, tuli, vesi ja henki; voima viiden.”

– Voimalinnun sanoman sanoiksi kirjoittanut Saaga Saarnisola


Rumpu-ukon ja Kolmas Silmän yhteistyönä syntynyt Shamaanirumpu Voimalintu on saatavilla yksinoikeudella Kolmas Silmä Puodista. Komeasti kumiseva shamaanirumpu on käsintehty Suomen Lapissa kotimaisesta poronnahasta ja tukevasta rungosta. Rummuntekijä Sari Autere, Rumpu-ukko.

Voimaa päivääsi!


Saaga Saarnisola
Saaga Saarnisola

yrittäjä, kirjoittaja, luontoyhteysopas

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko automaagisen ilmoituksen uusista jutuista? Ole hyvä.

Saattaisit pitää myös

Kommentoi artikkelia