Luontoyhteys Kolmas Silmä Sisäinen viisaus Riimukivet ja symbolit Luonnonmystiikka Luonnonuskomukset Myytit ja mytologiat Luonnonoita Pakana kauppa verkkokauppa

• Tervetuloa •
Kolmassilma.net on viihtyisä verkkolehti + koru- ja lahjatavarakauppa luonnon symboliikasta kiinnostuneille omien polkujen kulkijoille.
Avoinna aina.

Kolmassilma.net tarina Saaga Saarnisola

Kolmassilma.net

Jätä kyttyrät narikkaan ja käy värikkäiden lintujen olohuoneeseen. Täällä voit lukea luontoyhteydellisiä artikkeleita ja shoppailla vaikkapa oman amuletin, voimakiven tai symbolikorun. Lue juttuja, käy kaupassa, koe uutta, tule sellaisena kuin olet.

Kolmas Silmä Puoti Lahjatavarakauppa Noita kauppa Voimaeläimet Pakana korut

Kolmas Silmä Puoti

Kolmas Silmä Puoti on verkkokauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys. Kaulakoruja, rannekoruja, korviksia, kristalleja, riimuja ja suitsukkeita. Piipahda puodissa ja löydä kaikkea kivaa – itselle tai lahjaksi.

Ancient Wisdom tuotteet Fair trade lahjatavarat suoratoimitus Kolmassilma.net AW-kauppa

Ancient Wisdom suoratoimitus

Tsekkaa myös Kolmassilma.netin toinen hyvän tarkoituksen kauppa, josta ostamalla voit vaikuttaa käsityöläisten ja muiden tekijöiden toimeentuloon ympäri maailman. Ancient Wisdom on englantilainen tuotemerkki ja valmistaja (perustettu 1995). Välitämme Ancient Wisdom -tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen.

Voimaeläimenä Hirvi Karhu Kettu Kettu Korppi Orava Pöllö Susi

Luonnonpakanan verkkolehti – Kolmassilma.net artikkelit

Luonnonmystiikkaa ja vaihtoehtoisia näkökulmia. Selaa juttuja, saa inspiraatioita, opi kiehtovista uskomuksista, myyteistä ja tarinaperinteistä. Lue sellaista informaatiota, joka innostaa ja ilahduttaa sua sun omassa elossa.

Kolmassilma.net uutiskirje

Liity piireihin

Emme postaile somessa, joten seuraa meitä kirjeitse. Kolmas Silmä Puodin Ideakirjeissä saat tarinoita symbolisista merkityksistä ja inspiroivia ideoita luontoyhteydellisempään arkeen. Jos aihepiiri puhuttelee, liity VIP-postituslistallemme.

Freya & Thor of Sweden Käsintehdyt hopeakorut Lynx of Freya Arch Hammer Dawn Hammer Tear of Freya Thorin vasara kaulakoru rannekoru Symbolikorut Mytologia korut

Brändit: Freya & Thor of Sweden

Käsintehtyjä hopeakoruja Ruotsista. Skandinaavisen mytologian inspiroimat Freya & Thor of Sweden korut on valmistettu kestävää kehitystä vaalien omalla valimolla 100% uusiokäytetystä hopeasta. Tahtoisitko olla pohjoisten myyttien voimallinen Thor tai rakkaudellinen ja välittävä Freya?

Northern Viking Jewelry® korut Viikinki korut miehille naisille Vegvisir riimukompassi Helm of Awe Ukonvasara kaulakoru Symbolikorut Mytologia korut Pakana kauppa

Brändit: Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille kulkijoille. Terästä ja hopeaa. Northern Viking Jewelry® korut ovat aikoinaan saaneet alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Teema ulottuu myös suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

Kolmas Silmä Puoti

» Katso kaikki osastot

Valikoima

Tarkkaan valittuja, sekä pysyviä että vaihtuvia tuotteita uniikeille asiakkaille

Toimitus 5,90€

Paketti postiin 1-2 arkipvän sisällä, yli 100€ tilauksissa maksuton toimitus

Luotettavuus

Suomalainen verkkokauppa, turvalliset maksutavat ja vastuullinen kauppias

Uusimmat jutut

Kenopsia hylätyillä saloseuduilla: väen autioituneet valtapiirit

Kenopsia hylätyillä saloseuduilla: väen autioituneet valtapiirit

Teksti: Katariina Kärkelä. Kenopsia, väestä tyhjenneiden paikkojen herättämä vierauden tuntu, on tapana yhdistää puuttuvaan ihmisvilinään muttei välttämättä siihen rajoitu. Kenopsia voi tuoda oman lisänsä myös luontokokemukseen, josta maailmankuvan ja uskomusjärjestelmän muutokset ovat karsineet pois suomalaiseenkin mytologiaan kuuluneen väen, luonnon myyttiset olennot ja animistisen voiman. Mutta onko Tapiolassa taivaltava koskaan todella yksin?

Loitsut ovat maagisia sanakaavoja – ja Suomessa on uskottu sanan voimaan

Loitsut ovat maagisia sanakaavoja – ja Suomessa on uskottu sanan voimaan

Teksti: Katariina Krabbe. Loitsut ovat muinoin olleet muun muassa Tietäjän voiman välittäjiä. Suomessa on tallennettu laajasti loitsuperinnettä, ja iso osa näistä perinnetallenteista on helposti kaikkien saatavilla. Siksi suomalaisilla nykyajan pakanoilla, noidilla ja luonnonuskovilla on hyvät mahdollisuudet inspiroitua ja ottaa vaikutteita vanhasta loitsuperinteestä.

Käsintehtyjä koruja Handmade by Saaga S. Kolmas Silmä Puoti Saaga Saarnisola

Käsintehtyjä koruja ja riimuja

Korpiverstaalla ajatuksella ja merkityksellä tehty. Kolmas Silmä Puodin yrittäjä ja puodinhaltia Saaga Saarnisola tekee myös koruja ja muita kädentöitä. Tuomaan ripauksen luonnonmystiikkaa sinulle.

Rumpu-ukko Shamaanirumpu Voimarumpu Noitarumpu Lapinrumpu Käsintehdyt shamaanirummut

Ihanat shamaanirummut

Yhteistyössä: Suosittelemme sydämellisesti Rumpu-ukon laadukkaita kumistimia. Shamaanirummut ja voimarummut on käsintehty Suomen Lapissa kotimaisesta poronnahasta ja koivuvanerista.