Saaga Saarnisola Luonnonnoita Luonnonpakana Riimujen tekijä Feenix lintu Kolmas Silmä

Saaga Saarnisola – hän joka tanssii sateessa

Etusivu » Saaga

Saaga SaarnisolaKuka on Saaga Saarnisola? Saaga on mm. ihminen, paikkariippumaton yrittäjä, vapaa kirjoittaja, henkinen ohjaaja, talous- ja liiketoimintakonsultti maailmaa parantaville pienyrittäjille, myyntipäällikkö Kuudesaistissa, riimuntekijä, Kolmassilma.net Puodin henki sekä luontomystiikan ja luontoyhteyden voimien tuntija.

Saaga on myös Feenix-lintu, luonnonnoidaksi syntynyt, Luonnonpakanan manifestin kirjoittaja, Luonnonpakanan verkkolehden päätoimittaja, majakan kantaja ja rohkea lentäjä. Kuuluu harvinaisempaan lajistoon, jota tavataan tänä päivänä korvessa ja haja-asutusalueella miehensä kanssa kaksistaan. Polkuja jo kokenut, ja aina vaan utelias.

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Jos katsoo ihan tavallista tarkemmin, voi nähdä enemmän. – Saaga

Ota yhteyttä
Käy kaupassa
Tilaa artikkelit
Liity sisäpiiriin


Omat julkaisut ja kirjat

Kts. Kolmas Silmä Publications


Muualla julkaistua

Saagan kirjoittamia artikkeleita on julkaistu mm. Kuudesaisti.net kanavan Äiti Maa osastolla sekä shamaanirumpuja valmistavan Rumpu-ukon sivustolla. Haastattelujuttuja toisinaan muuallakin.


Saagan blogikirjoituksia

Luontoperäisen henkisyyden keidas luonnon pakanoille ja muille oman polun kulkijoille