Saaga Saarnisola Kolmas Silmä Luonnonmystiikka Luonnonnoita Sisäinen viisaus VoimaOma mentori Luontoyhteysopas Vapaa kirjoittaja Riimujen tekijä Kolmassilma.net

Saaga Saarnisola – oman voiman lähettiläs

Saaga SaarnisolaKuka on Saaga Saarnisola? Saaga on mm. ihminen, yrittäjä, luontoyhteysopas, kirjoittaja, riimunkaivertaja, Kolmas Silmä Puodin pitäjä, Luonnonpakana® tuotteiden suunnittelija ja tekijä, VoimaOma™ mentori ja ennenkaikkea luonnon viitoittaman sisäisen viisauden nöyrä tuntija.

Kolme knoppitietoa Saagasta: muinaiselta ammatilta talouspäällikkö ja entiseltä intohimolta saaristolaivuri, joka varttui lapsuutensa Tuusulassa pikkuisessa yhden huoneen pihamökissä ilman mukavuuksia. Itsepäinen ja innokas elämänmuutoksiin hyppääjä, joka ei luultavasti koskaan ole toiminut kuten on odotettu. Kiinnittää huomiota asioihin joita ei yleensä sanota ja kirjoittaa siitä mitä ei ehkä tavallisesti huomata.

Saaga on myös luonnonnoidaksi syntynyt, sielueläimeltään Feenix-lintu, Luonnonpakanan manifestin kirjoittaja, Luonnonpakanan verkkolehden päätoimittaja, majakan kantaja, polkuja jo kokenut. Kuuluu harvinaisempaan erakko-lajistoon, jota tavataan tänä päivänä korvessa ja muaseudun rauhassa miehensä ja kissojensa kanssa, pääkaupunkiseudun pölyt kaukana takana. Elämän näkemykseltä ei kuulu aatteisiin tai muotteihin, vaan kannattaa vapautta sen kaikissa muodoissa.

Ota yhteyttä: saaga(at)kolmassilma.net

Omat julkaisut ja kirjat

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

Kolmas Silmä Publications on pienkustantaja, joka julkaisee puhuttelevia e-kirjoja mm. luontohenkisyydestä.

Henkilökohtaiset palvelut

palvelut saaga saarnisola kolmas silmä

Luonnonnoidan palvelut etäyhteyksin. VoimaOma™ Mentorointi, Korttitulkinnat, Riimutulkinnat, Intuitiivinen konsultointi. Ota oma voima omiin käsiin. Henkilökohtaiset palvelut voit tilata verkkokaupan osastolta Luontoyhteys, sisäinen viisaus ja palvelut.

Oman Voiman Oodi loitsutaulu

🌼 Ladattava lahja Sinulle

Oman voiman löytäminen Loitsu Oman voiman oodi Digitaulu Runo by Saaga Saarnisola

Oman Voiman Oodi on runonomainen loitsutaulu, jonka olen kirjoittanut luonnolliselle viisaudelle. Sille, joka asustaa meissä kaikissa sisällä. Lataa ja tulosta värssy vaikkapa työhuoneen tai luovan tilan seinälle. Käytä oman voiman nostatukseen ja ylläpitoon.” – Saaga S.