Saaga Saarnisola Kolmas Silmä Luonnonmystiikka Luonnonnoita Sisäinen viisaus VoimaOma mentori Luontoyhteysopas Vapaa kirjoittaja Riimujen tekijä Kolmassilma.net

Saaga Saarnisola – hän joka tanssii sateessa

Etusivu » Saaga S.

Saaga SaarnisolaKuka on Saaga Saarnisola? Saaga on mm. ihminen, vapaa kirjoittaja, yrittäjä yrityksessä Kolmas Silmä, luontoyhteysopas, VoimaOma™ mentori, Luonnonpakana® tuotteiden suunnittelija ja tekijä, riimunkaivertaja, Luonnonpakanan verkkokaupan henki ja ennenkaikkea luonnon innoittaman sisäisen viisauden tuntija. Muinaiselta ammatilta talouspäällikkö ja vaihtelevasti tekemisissä kaikenlaisen digitaalisen aineksen, verkkojulkaisujen ja konsultoinnin kanssa valoisia asioita tekevien tyyppien parissa.

Saaga on myös Feenix-lintu, luonnonnoidaksi syntynyt, Luonnonpakanan manifestin kirjoittaja, Luonnonpakanan verkkolehden päätoimittaja, majakan kantaja, rohkea lentäjä, polkuja jo kokenut. Kuuluu harvinaisempaan lajistoon, jota tavataan tänä päivänä korvessa ja muaseudun rauhassa miehensä ja kissojensa kanssa, pääkaupunkiseudun pölyt kaukana takana. Maailmankatsomukselta ei kuulu mihinkään aatteeseen tai laatikkoon, vaan kannattaa vapautta sen kaikissa muodoissa.


Henkilökohtaiset palvelut

palvelut saaga saarnisola kolmas silmä

Luonnonnoidan palvelut etäyhteyksin. VoimaOma™ Mentorointi, Korttitulkinnat, Riimutulkinnat, Intuitiivinen konsultointi. Ota oma voima omiin käsiin. Henkilökohtaiset palvelut voit tilata verkkokaupan osastolta Luontoyhteys, sisäinen viisaus ja palvelut.


Omat julkaisut ja kirjat

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

Kolmas Silmä Publications on pienkustantaja, joka julkaisee puhuttelevia e-kirjoja mm. luontohenkisyydestä.


Verkossa julkaistua

Noitapata Saaga Saarnisola Luonnonnoita

Saagan kirjoittamia artikkeleita on julkaistu Kolmassilma.netin lisäksi mm. shamaanirumpuja valmistavan Rumpu-ukon verkkosivuilla sekä henkisen alan airuen Kuudesaisti.netin sivustolla. Haastattelujuttuja toisinaan muuallakin.


Ladattava lahja: Oman Voiman Oodi loitsutaulu

Oman voiman löytäminen Loitsu Oman voiman oodi Digitaulu Runo by Saaga Saarnisola

Oman Voiman Oodi on runonomainen loitsutaulu, jonka olen kirjoittanut luonnolliselle viisaudelle. Sille, joka asustaa meissä kaikissa sisällä. Lataa ja tulosta värssy vaikkapa työhuoneen tai luovan tilan seinälle. Käytä oman voiman nostatukseen ja ylläpitoon.” – Saaga S.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä