Shamaanirumpu Luonnonnoita Shamaani Rumpumatka

Ajankohtaista Arkisto – Mitä uutta?

Etusivu » Ajankohtaista

Mitä uutta luonnonkaikkeudessa tai Kolmassilma.net sivustolla? Uutisten ja ajankohtaisten asioiden arkisto.


21.6.2020

Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaaUusi vuodenkierron sykli: Niittokausi 21.6. – 20.9.

Kesän ja keskikesän vuodenaika alkaa vuodenkierron syklin vaihtumisella Kasvukaudesta Niittokauteen. Se kestää seuraavat kolme kuukautta, aina syyspäiväntasaukseen saakka.

Sisäisenä merkityksenä niittokaudella nautitaan ja iloitaan niistä asioista, joita kasvukaudella luotiin. Otetaan vastaan myös uudet mahdollisuudet ja avataan eteen tulevat uudet ovet, koska jokainen meistä on ne ansainnut tekemällä pohjatyötä koko aikaisemman vuodenkierron.

Valo alkaa jo minimaalisen pienin askelin vähentyä, vaikkei sitä vielä rajummin huomaakaan. Tätä ei kannata ottaa huonona uutisena, vaan muistutuksena siitä, että kaikki on tässä ja nyt, myös kesä ja kesämieli.

Niittokaudella on aika poimia runsas sato, jonka olet kylvänyt ja kasvattanut rakkaudella ja lempeydellä, sekä itseä, että muita kohtaan. Seuraa iloa ja mielihyvää kaikessa missä vain voit, koko seuraavat kolme kuukautta.

Lähde / lue lisää: Saaga Saarnisola: Luonnonpakanan vuodenkierto – kahdeksan elävää vuodenaikaa, Kolmas Silmä Publications 2020


15.6.2020

Tiesitkö, että normaali nykyihminen kohtaa päivittäin yli 5000 markkinointiviestiä, digitaalisesti ja fyysisesti? Aikamoista, eikö totta. Jatkossa viestejä saattaa kuitenkin olla yksi vähemmän, sillä Kolmassilma.net ei enää postaa tai mainosta somekanavilla.

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi myöskään Kolmassilma.netin artikkeleita tai uutiskirjeitä ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.


17.5.2020

Toinen uudistettu painos suositusta riimujen tulkintaoppaasta on julkaistu


1.5.2020

Uutta sivustolla: Luonnonpakanan kirjahylly, jossa suositellaan uudempaa ja vanhempaa luettavaa. Aihepiirinä luontoyhteys, luontoperäinen henkisyys, luontomystiikka, myytit, mytologiat, uskomukset, pakanalliset pidot, luonnonnoituus. Käytännönläheinen, yksinkertainen ja merkityksellinen elämä yhdessä luonnon kanssa.


Verkkolehden artikkeleiden arkisto

kolmas silmä, luontomystiikka, pakana, luonnonnoita, luonnonpakana, luontoyhteys, luonnon henkisyys