Ametisti Korvakorut Aino

23,00  sis.alv

Voimakivi korvikset samettipussukassa.

Siroissa korvakoruissa Ametisti kivihelmet ja vaaleat puuhelmet. Riipuksen korkeus noin 2 cm. Lukolliset koukut. Kevyen korvakorun paino alle 1 gramma.

Materiaalit: Ametisti puolijalokivet, naturel puuhelmet, kiinnikkeet ruostumatonta terästä, koukut kirurginterästä

Saatavilla myös Aino Kaulakoru.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): eardrp-ain Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aino voimakorujen nimi juontuu korujen muusasta: Aino -nimisestä henkilöstä, joka oli paikalla kun Aino korut luotiin ja synnytettiin. Ainot on tehty suomalaiselle naiselle voimakoruksi - tuomaan iloa, merkitystä, sisäistä rauhaa ja itseluottamusta.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Tämä tuote toimitetaan mustassa samettipussukassa.

Kivet ja kristallit: Ametisti

Ametisti on erityinen henkisyyden kivi monipuolisten symbolisten vaikutustensa ansiosta. Uskomusten mukaan Ametisti vahvistaa sisäistä rauhaa, karkottaa kielteisyyttä ja helpottaa suruja ja murheita. Se voi tyynnyttää vihan tunteita, vahvistaa auraa, tarjota henkistä suojaa ja lisätä itseluottamusta.

Sanotaan myös, että Ametisti eheyttää lievittäen hermostuneisuutta, yliherkkyyttä ja jännitystiloja, koska kiven olemus edistää henkistä tasapainoa.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.