Ametisti Toivomuspullo (2,5 cm) hopeoitu ketju + samettipussukka

28,90  sis.alv

Voimakivi kaulakoru.

Riipuksessa Ametisti kivet. Lasipullon korkeus noin 2,5 cm, kiinni sinetöity korkki. 50 senttinen ketju. Koru toimitetaan mustassa samettipussukassa, jota voi käyttää kaulakorun säilytykseen tai lahjapussina.

Materiaalit: Puolijalokivi sirut, lasi, korkki, ruostumaton teräs, ketju hopeoitu

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): wishbt-ame Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Käytä toivomuspullo kaulakorua joko amuletin tapaan, tai spesiaalisti silloin kun tarvitset juuri tämän kiven symbolisia vaikutuksia.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Kivet ja kristallit: Ametisti

Ametisti on erityinen henkisyyden kivi monipuolisten symbolisten vaikutustensa ansiosta. Uskomusten mukaan Ametisti vahvistaa sisäistä rauhaa, karkottaa kielteisyyttä ja helpottaa suruja ja murheita. Se voi tyynnyttää vihan tunteita, vahvistaa auraa, tarjota henkistä suojaa ja lisätä itseluottamusta.

Sanotaan myös, että Ametisti eheyttää lievittäen hermostuneisuutta, yliherkkyyttä ja jännitystiloja, koska kiven olemus edistää henkistä tasapainoa.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.