Ametisti Voimakoru Aino + samettipussi

35,90  sis.alv

Käsintehty kaulakoru.

Riipuksessa Ametisti kivihelmet ja vaaleat puuhelmet. Kaulanauhassa violetteja ja mustia helmiä. Riipuksen korkeus 3,5 cm. Säädettävän mustan nyörin pituus noin 80 cm. Voimakoru toimitetaan mustassa samettipussissa.

Materiaalit: Ametisti puolijalokivet, puuhelmet, lasihelmet, vahattu puuvillanyöri, kiinnikkeet ruostumatonta terästä

Saatavilla myös Aino Korvakorut.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pendnt-ain Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Aino voimakorujen nimi juontuu korujen muusasta: Aino -nimisestä henkilöstä, joka oli paikalla kun Aino korut luotiin ja synnytettiin. Ainot on tehty suomalaiselle naiselle voimakoruksi - kuvastamaan iloa, merkitystä ja sisäistä rauhaa.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Kivet ja kristallit: Ametisti

Ametisti on erityinen henkisyyden kivi monipuolisten symbolisten vaikutustensa ansiosta. Uskomusten mukaan Ametisti vahvistaa sisäistä rauhaa, karkottaa kielteisyyttä ja helpottaa suruja ja murheita. Se voi tyynnyttää vihan tunteita, vahvistaa auraa, tarjota henkistä suojaa ja lisätä itseluottamusta.

Sanotaan myös, että Ametisti eheyttää lievittäen hermostuneisuutta, yliherkkyyttä ja jännitystiloja, koska kiven olemus edistää henkistä tasapainoa.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: