Ametisti Voimakoru Kuunsirppi (4/9 cm) poronnahka kaulanauha + samettipussi

35,90  sis.alv

Voimakivi kuukoru.

Kaulakorussa Ametisti kivihelmet ja kuunsirppi puuriipus. Sirpin korkeus noin 4 cm, kokonaispituus noin 9 cm. Käsin sidotun, pehmeän nahkanyörin pituus noin 70 cm (säädettävissä noin +20 cm). Koru toimitetaan mustassa samettipussissa.

Materiaalit: Ametisti puolijalokivet, koivuvaneri, kiinnikkeet ruostumatonta terästä, kaulanauha kotimaista kasviparkittua poronnahkaa

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): moonpn-ame-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Kaulakorun vaneririipus on suomalaisen puusepän valmistama. Poronnahka on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Kivet ja kristallit: Ametisti

Ametisti on erityinen henkisyyden kivi monipuolisten symbolisten vaikutustensa ansiosta. Uskomusten mukaan Ametisti vahvistaa sisäistä rauhaa, karkottaa kielteisyyttä ja helpottaa suruja ja murheita. Se voi tyynnyttää vihan tunteita, vahvistaa auraa, tarjota henkistä suojaa ja lisätä itseluottamusta.

Sanotaan myös, että Ametisti eheyttää lievittäen hermostuneisuutta, yliherkkyyttä ja jännitystiloja, koska kiven olemus edistää henkistä tasapainoa.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: