Amuletti Käärme terästä (3,5 cm) rosteriketju + samettipussukka

34,90  sis.alv

Käärme voimaeläinkoru.

Amuletti muutokseen ja uuden syntymiseen. Riipuksessa eteenpäin kulkeva kärmes, koko noin 2 x 3,5 cm. Kaunis ja kestävä 60 senttinen ketju. Korun paino noin 10g. Mukana musta samettipussukka, jota voi käyttää säilytykseen tai lahjapussina.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pendnt-snk-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tahdotko tämän korun kaulaketjun jollain muulla pituudella? Ilmoita kassalla tilauksen lisätiedoissa minkä pituisen ketjun tahdot (50-70 cm väliltä) ja teemme sen kaulakoruusi ilman lisäkuluja.

Käärme voimaeläimenä

Voimaeläimenä Käärme on yksi merkittävimmistä jo sen vuoksi, että siihen liittyy suuria tunteita; se jakaa ihmisissä joko negatiivisia tai positiivisia mielikuvia. Käärme elää huomaamattomasti maan koloissa ja on usein hyvin halveksittu eläin. Osa käärmeistä on myrkyllisiä ja siihen liittyykin käärmeen voima. Käärme on ollut alkemian tunnus ja sieltä se on tullut myös parantamiseen. Saduissa käärmeet liitetään noitiin ja niiden avulla on pyritty saavuttamaan kuolemattomuus.

Käärmeen elementti on Tuli ja voima Muuntautuminen. Käärmeen ominaisuudet liittyvät myrkkyyn. Miten ihminen tai eläin voi muuttaa käärmeen piston myrkyn elimistössään? Miten ihminen jota kohdellaan halveksivasti, voi muuntaa tuon "myrkyn" itselleen hyödyksi? Käärmeen voimassa kaikki on ykseydessä ja myrkyllisetkin asiat voidaan muuntaa, jos meillä on riittävä mielen taso. Käärmeen tulo voimaeläimeksi on aina enne muutoksesta. Käärme antaa elämään tulen voimaa, joka polttaa vanhaa pois ja mahdollistaa uuden syntymisen.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: