Amuletti Korpinkallo 4 cm (pieni) poronnahka kaulanauha + samettipussukka

28,90  sis.alv

Korpinkallo kaulakoru.

Pienen tekokallon korkeus 4 cm. Käsin solmittu säädettävä kaulanauha, pituus noin 65 cm. Kaulakoru toimitetaan mustassa samettipussukassa, jota voi käyttää säilytykseen tai lahjapussina.

Materiaalit: Riipus resiinihartsia, lenkki ruostumatonta terästä, kaulanauha kotimaista kasviparkittua poronnahkaa

Varastossa

Kuvaus

Poronnahka on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Korppi voimaeläimenä

Voimaeläimenä Korpin kerrotaan tuovan taianomaisia voimia. Korpin symboliikka voi herättää jotain syvällä piilossa olevaa, antaa rohkeutta ja viisautta mennä myös pimeyteen silloin kun se on tarpeellista. Korppi on kuin näkymättömän maailman viestintuoja, jolla on kaikki tieto käytettävissä. Se on älykäs ja taitava lintu, kaikenlaisten eteen tulevien ongelmien ratkaisija.

Korpin elementti on Tuuli ja voima Taikuus. Korpin väri on tyhjyyden väri, musta aukko avaruudessa. Musta aukko imee itseensä kaiken energian ja siksi kaikki tietokin on siellä. Korpin tulo voimaeläimeksi voi herättää kykyjä parantaa ja hoitaa muita ihmisiä, mutta myös haavoittaa heitä syvästi, joten käytä voimaa viisaasti. Korppi on energioiden liikuttaja, joka puhdistaa kuluneet vaikuttimet ja tuo tilalle uutta ja puhdasta voimaa. Jos korppi pelottaa sinua, se voi olla merkki omista sisäisistä peloista, jotka tulisi kohdata.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: