Uniikki Amuletti Poronsarvi 11-13 cm + syntymätarina + samettipussi

58,90  sis.alv

Legendaarinen sarviamuletti.

Uniikki ja yksilöllinen juuri sinulle tehty sarvikoru + amuletin syntymätarina. Käsin työstetyt sarviriipus ja poronsarviset holkit. Kaulanauhassa puuhelmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Poronsarven korkeus noin 11 – 13 cm. Säädettävä musta nyöri, max pituus noin 90 cm. Mukana musta samettipussi.

Sarviamuletin valmistus- ja toimitusaika postiin noin 1 viikko

Tilaustuote

Kuvaus

Sarviamuletti on ikisuosikki, joka oli aikoinaan Kolmas Silmä Puodin ihan ensimmäinen koru. Amulettiin kuuluu myös lyhyt syntymätarina / poronsarven viesti, toimitus sähköpostilla.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Symboliset merkitykset

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava “voimasarvi” amulettina voi tuoda onnea erityisesti elämän uudistuksiin.

Poro voimaeläimenä: Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi auttaa ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja syvimpään omaan voimaan.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).