Uniikki Amuletti Poronsarvi 11-13 cm + syntymätarina + samettipussi

58,90  sis.alv

Legendaarinen sarviamuletti.

Uniikki ja yksilöllinen juuri sinulle tehty sarvikoru + amuletin syntymätarina. Käsin työstetyt sarviriipus ja poronsarviset holkit. Kaulanauhassa puuhelmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Poronsarven korkeus noin 11 – 13 cm. Säädettävä musta nyöri, max pituus noin 90 cm. Mukana musta samettipussi.

Sarviamuletin valmistus- ja toimitusaika postiin noin 1 viikko

Tilaustuote

Kuvaus

Sarviamuletti on ikisuosikki, joka oli aikoinaan Kolmas Silmä Puodin ihan ensimmäinen koru. Amulettiin kuuluu myös lyhyt syntymätarina / poronsarven viesti, toimitus sähköpostilla.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Symboliset merkitykset

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava “voimasarvi” amulettina voi tuoda onnea erityisesti elämän uudistuksiin.

Poro voimaeläimenä: Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi auttaa ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja syvimpään omaan voimaan.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: