Amuletti Poronsarvi + Poronsarven viesti

59,00  sis.alv

Legendaarinen sarviamuletti.

Uniikki ja yksilöllinen juuri sinulle tehty sarvikoru + intuitiivinen viesti. Käsin työstetyt sarviriipus ja poronsarviset holkit. Kaulanauhassa puuhelmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Poronsarven korkeus noin 11 – 13 cm. Säädettävä musta nyöri, max pituus noin 90 cm.

Tilauksesta valmistettava tuote, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Sarviamuletti on ikisuosikki, joka oli aikoinaan Kolmas Silmä Puodin ihan ensimmäinen koru. Amulettiin kuuluu myös lyhyt intuitiivinen viesti, mitä sarvi tahtookaan työstämisvaiheessa kertoa (tähän voi ja saa suhtautua viihteellisenä lisänä). Jos tilaat sarviamuletin lahjaksi, ilmoita tilauksen lisätiedoissa saajan etunimi.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarven alkuperä: Taivalkoski, Pohjois-Suomi

Tämä tuote toimitetaan mustassa samettipussissa.

Toimitus

Tilaustuote. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Symboliset merkitykset

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava sarviamuletti voi tuoda onnea erityisesti elämän uudistuksiin.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.