Amuletti Voimaeläin Feenix-lintu

36,00  sis.alv

Voimaeläinkoru tuhkasta nouseville.

Näyttävä Feenix-lintu mustassa laatikossa. Jämäkän riipuksen kokonaiskorkeus 10 cm, leveys siipien kärjestä 7,3 cm. Sileä taustapuoli, sivusuuntiin liikkuva pyrstö. 60 senttinen rosteriketju, vahvuus 3 mm. Kaulakorun paino 35 grammaa.

Materiaalit: Ruostumaton teräs

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): spiran-fnx Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä tuote toimitetaan pehmustetussa mustassa kartonkirasiassa.

Feenix-lintu voimaeläimenä

Feenix on fantasiaeläin, joka tunnetaan tuhkasta nousemisesta. Se on myyttien tulipunainen lintu, joka syntyy uljaasti siivet auki palaneiden raunioiden keskeltä. Feenixin elementit ovat Tuli ja Tuuli ja voima Henkinen uudelleensyntyminen.

"Feenix-linnun voimaa kohtaamme silloin, kun elämämme on kaikkein vaikeinta. Kaikki tuntuu kaatuvan päällemme ja tulee tunne totaalisesta luhistumisesta. Feenix on kuitenkin se, joka pitää yllä sisäistä kipinäämme. Kaikesta vaikeasta huolimatta tämä kipinä alkaa jälleen hehkua yhä voimakkaammin ja tästä hehkusta heräämme eloon.

Feenixin ilmaantuessa olemme hyvin isojen henkisten haasteiden edessä. Elämämme on ajautumassa tilaan, joka ei enää tyydytä meitä. Joudumme ehkä tekemään isoja muutoksia elämässämme ja ne eivät ole helppoja.” - Markku Backman kirjassa Voimaeläimet - syvä yhteys (Whizhealer, 2019)

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.