Amuletti Voimaeläin Karhu 4,7 cm

34,00  sis.alv

Voimaeläinkoru Pohjolan kuninkaille.

Jämäkän karhuriipuksen korkeus 4,7 cm, leveys 3,2 cm. Kaksipuolisen amuletin toisella puolella karhun profiili ja kääntöpuolella karhun tassunjälki. 60 senttinen rosteriketju, vahvuus 4 mm. Kaulakorun paino 25 grammaa.

Materiaalit: Ruostumaton teräs

Varastossa

Kuvaus

Tämä tuote toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Karhu voimaeläimenä

Voimaeläimenä Karhu tuo laajempaa elämänymmärrystä. Metsän kuninkaana tunnettu Karhu on suuri peto, joka syö hunajaa ja nukkuu talviunta. Molempiin sisältyy laajempaa viisautta kuin saduissa kerrotaan. Kesäaikaan karhu etsii hunajaa, elämän totuutta. Talvella kun luonto pimenee ja hiljenee, karhu tekee pesän ja painuu maate. Tänä aikana se käy läpi kesän kokemuksia ja osaa oppia niistä.

Karhun elementti on Maa ja voima Sisäinen tutkiskelu. Tullaksemme karhuksi ja voidaksemme viisastua, meidänkin täytyy välillä sopeuttaa energioita ja vaipua tyhjyyden tilaan. Suuri tyhjyys on paikka missä kaikki ratkaisut ja vastaukset elävät tasapainossa kysymysten kanssa. Karhun tulo voimaeläimeksi viestittää usein myös turvallisuuden tarpeesta. Karhun pehmeään turkkiin on turvallista uppoutua, tuntea sen lämpö ja suojelevuus.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös useimpien tuotteiden avainsanalinkeistä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.