Amuletti Voimaeläin Karhu 4,7 cm (2-IN-1) + puuvillapussukka

33,90  sis.alv

Voimaeläin kaulakoru.

Karhuriipuksen korkeus 4,7 cm, leveys 3,2 cm. Kaksipuolisen riipuksen etupuolella karhun profiili ja kääntöpuolella karhun tassunjälki. 60 senttinen ketju, vahvuus 4 mm. Kaulakorun paino 25 grammaa. Amuletti toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Materiaalit: Ruostumaton teräs

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): spiran-bea Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Jykevä voimaeläinkoru Pohjolan kuninkaille.

Karhu voimaeläimenä

Voimaeläimenä Karhu tuo laajempaa elämänymmärrystä. Metsän kuninkaana tunnettu Karhu on suuri peto, joka syö hunajaa ja nukkuu talviunta. Molempiin sisältyy laajempaa viisautta kuin saduissa kerrotaan. Kesäaikaan karhu etsii hunajaa, elämän totuutta. Talvella kun luonto pimenee ja hiljenee, karhu tekee pesän ja painuu maate. Tänä aikana se käy läpi kesän kokemuksia ja osaa oppia niistä.

Karhun elementti on Maa ja voima Sisäinen tutkiskelu. Tullaksemme karhuksi ja voidaksemme viisastua, meidänkin täytyy välillä sopeuttaa energioita ja vaipua tyhjyyden tilaan. Suuri tyhjyys on paikka missä kaikki ratkaisut ja vastaukset elävät tasapainossa kysymysten kanssa. Karhun tulo voimaeläimeksi viestittää usein myös turvallisuuden tarpeesta. Karhun pehmeään turkkiin on turvallista uppoutua, tuntea sen lämpö ja suojelevuus.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: