Amuletti Voimaeläin Pöllö

34,00  sis.alv

Voimaeläinkoru yökyöpeleille.

Jämäkän pöllöriipuksen korkeus 5 cm, leveys 2,2 cm. Sileä tausta. 60 senttinen rosteriketju, vahvuus 3 mm. Kaulakorun paino 20 grammaa.

Materiaalit: Ruostumaton teräs

Varasto loppu

Ilmoita kun jälleen varastossa

Tuotetunnus (SKU): spiran-owl Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä tuote toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Pöllö voimaeläimenä

Voimaeläimenä Pöllö tuo laajempaa näkökulmaa. Yön kotkaksikin sanottu Pöllö on yöeläin, joka ei välttämättä ole päiväsaikaan kaikkein virkeimmillään. Öisin se taas lentää äänettömän valppaasti ja kuulee kaikkein pienimmänkin rasahduksen. Siinä missä ihmiset ovat kautta aikain pelänneet pimeää, yö on pöllön ystävä. Tarinoissa pöllö on yksi noitien ja maagikkojen linnuista, saduissa siihen yhdistetään syvä viisaus.

Pöllön elementti on Tuli ja voima Selvänäköisyys. Pöllön voima antaakin kykyä nähdä toisella tavalla. Siinä missä muita ihmisiä petetään, pöllön voiman omaavat näkevät ja tietävät mitä kaiken taustalla on. Kun pöllö ilmestyy huhuilemaan sinulle, voi sinulle avautua aivan uudenlainen sisäinen viisaus. Mitä suurempi kyky on, sen suurempi vastuu siihen liittyy. Käytä siis pöllön voimaa viisaasti.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.