Voimaeläin Sudenkorento hopeakoru 2,3 cm (2-IN-1) + musta rasia

35,90  sis.alv

Sudenkorento kaulakoru setti.

Sudenkorento riipuksen korkeus 2,3 cm, leveys 1,8 cm. Paketissa on riipus, kaksi erilaista 50 senttistä ketjua sekä pehmustettu musta kartonkirasia.

Materiaalit: Riipus hopeaa. Toinen ketju hopeoitu (ohuempi), toinen ruostumatonta terästä (vahvuus 2 mm)

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): spiran-dfl Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hopeainen voimaeläinkoru hetkessä eläville.

Sudenkorento voimaeläimenä

Sudenkorento on yksi maapallon vanhimmista eläimistä. Sudenkorennon näkökyky on erittäin tarkka ja hän voi lentää kiiltävillä siivillään jopa 50 km/h vauhdilla. Osa lajeista elää korentovaiheessa vain päivän pari. Lyhyen elämänsä aikana korennot huristavat tutkimassa maisemia, etsivät puolison, rakentavat kodin, perustavat perheen ja illan tullen siirtyvät manan majoille. Onnellisena hetkestä ja hetkessä, ilman turhia murheita.

Sudenkorennon elementti on Vesi ja voima Illuusioista vapautuminen. Vanhoissa alkuperäiskansojen tarinoissa sudenkorennot (dragon fly) olivat kauan sitten lohikäärmeitä (dragon) ja huijatut lohikäärmeet muuttuivat sudenkorennoiksi. Eläminen sudenkorentona on lohikäärmeelle näin illuusiossa elämistä. Sudenkorennon voima voi edustaa myös ihmiselle sisäisen todellisuuden löytämistä ja illuusioiden poistamista. Sudenkorennon voimalla voi selkeyttää elämää ja saada yhteyden oman maagisuuden lähteeseen.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.