Ancient Wisdom tuotteet Kolmas Silmä Puoti Fair trade lahjatavarat Englantilaiset luonnontuotteet Kotiintoimitus Joululahjat helposti Lahjat miehelle naiselle Lahjatavarakauppa

Suoratoimitus tilausehdot

📍Olet tässä: Ancient Wisdom -suoratoimitus kauppa

Ancient Wisdom tuotteita toimitetaan sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen. Myyjä ja ”AW-kaupan” ylläpitäjä on Kolmas Silmä Puoti (y-tunnus 2844056-9). Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

  • Minimitilaus 150€, ei maksimia
  • Kotiintoimitus kuriirilla 12,90€
  • Maksutavat: ennakkomaksu laskulla
  • Toimitusaika noin 1 viikko
  • Fair Trade lahjatavaroita
  • Englantilaisia luonnontuotteita
  • Valmistajan takuu 24 kk

Suoratoimitus = Tilauksesi tuotteet lähetetään suoraan valmistajalta sinulle yhdessä paketissa

Toimi näin: Klikkaa haluamasi tuotteet Oma AW-tilauskoriin ja lähetä tilaus. Saat 24 tunnin kuluessa sähköpostiin tilausvahvistuksen ja suomalaisen laskun Kolmas Silmä Puodilta. Maksun jälkeen saat paketin kotiinkuljetettuna noin viikon päästä.

Yksityiskohtaisemmat tiedot alla.

Ancient Wisdom suoratoimitus Tilaus- ja toimitusehdot

Alkaen heinäkuu 2022

Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä englantilaisen Ancient Wisdomin kanssa, joka on v. 1995 perustettu tuotemerkki, Fair Trade lahjatavaroiden valmistuttaja ja tukkukauppa sekä erilaisten luonnontuotteiden valmistaja (mm. Kolmas Silmä Puodin omat mänty- ja laventeliöljyt ovat AW:n valmistamia). Tuotteiden merkityksellisyyden lisäksi arvostamme toiminnan taustalla olevaa hyvää tarkoitusta ja reilua meininkiä. Siksi uskalsimme lähteä myymään myös Ancient Wisdomin suoratoimitusta.

Kolmassilma.netin AW-kaupassa on jo satoja tuotteita ja sitä päivitetään säännöllisesti. Jos kaipaat jotain tiettyä Ancient Wisdom -tuotetta jota ei näy meidän valikoimassa, ota yhteyttä niin järjestetään.

Asiakaspalvelu: puoti(at)kolmassilma.net tai puh. 040-1644331 / Saaga S.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tilaaminen ja ostopäätös tapahtuu lisäämällä tuotteita Oma AW-tilaukseen ja lähettämällä tilaus Kolmas Silmä Puodille. Tilausvahvistus ja lasku tulee sähköpostiin 24 tunnin kuluessa. (jos vahvistusta ei kuulu, tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio).

Ancient Wisdom suoratoimitus tuotteissa minimitilauksena on 150 euroa (ennen toimituskuluja). Käytännössä myös pienemmät tilaukset ovat mahdollisia, mutta tällöin toimituskulut ovat 21,90 (sis.alv), joka taas ei välttämättä ole asiakkaalle järkevää. Harkitse myös kimppatilauksia ystävän kanssa.

Tuotteiden kuvat ja tuotetiedot ovat valmistajan antamia. Joissakin käsin valmistetuissa tuotteissa saattaa esiintyä pieniä poikkeamia (koska osa tuotteista on käytännössä uniikkeja), mutta tuotekuvat ja -kuvaukset vastaavat itse tuotetta niin hyvin kuin mahdollista.

Maksuehdot

Ancient Wisdom suoratoimituksen maksuehto on ennakkomaksu. Tilaus maksetaan sähköpostiin tulevalla laskulla 1 vuorokauden sisällä. Kun suoritus näkyy Kolmas Silmä Puodin tilillä, teemme tilauksen Ancient Wisdomille, jonka jälkeen lähetyksen toimitusprosessi alkaa heti.

Tilauksen toimitus

Ancient Wisdom suoratoimitus tuotteet toimitetaan Keski-Euroopan varastolta suoraan asiakkaalle. Toimitusehto on kuriiritoimitus kotiin, toimituskulut 12,90€ per tilaus.

Lähetyksestä ei aiheudu asiakkaalle tullauksia tai muuta hoidettavaa. Kuriirina toimii useinmiten PostNord Suomi. Kuriiri ottaa yhteyttä ja sopii asiakkaan kanssa sopivan toimitusajankohdan.

Arvoitu toimitusaika on noin 1 viikko. Toimitus voi joskus olla nopeampi tai joskus pari päivää pidempi. Ancient Wisdom ja Kolmas Silmä Puoti tekevät kaiken voitavan jotta lähetys on asiakkaalla perillä noin viikossa.

Peruutus- ja palautusoikeus

Jos tahdot peruuttaa tilauksesi tai palauttaa tuotteita, otathan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net. Nopeinta ja kätevintä on vastata saamaasi tilausvahvistukseen.

Peruutusoikeus: Ancient Wisdom suoratoimituksella on suomalaisen kuluttajansuojan mukainen peruutusoikeus. Koska kyse on tilaustuotteista, peruutusoikeus päättyy käytännössä silloin kun Kolmas Silmä Puoti on tehnyt asiakkaan tuotteiden tilauksen Ancient Wisdomille, jolloin tilaustuotteiden toimitus asiakkaan osoitteeseen on jo käynnistynyt.

Palautusoikeus: Ancient Wisdom suoratoimituksella on suomalaisen kuluttajansuojan mukainen palautusoikeus. Tarvittaessa tuotteen tai tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä Kolmas Silmä Puodille Suomeen. Jos tuote on rikkoontunut kuljetuksessa tai on muutoin virheellinen, palautuksen postikulut maksaa Kolmas Silmä Puoti. Ilman erityistä syytä tehtyjen palautusten postikulut maksaa asiakas (alkaen noin 6,90€). Alkuperäisen tilauksen toimituskuluja ei palauteta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissa, jos tuotteeseen kuuluu kartonkinen tai muu pakkaus.

Jos vastaanottamassasi paketissa on virheellinen tai rikkoutunut tuote, se korvataan tapauskohtaisesti joko tuotteen hinnan palautuksella tai uuden tuotteen toimituksella. Huom. ilmoita vääristä tai rikkoutuneista tuotteista kahden vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net. Jos virheellinen tai kuljetuksessa rikkoutunut tuote on lähetettävä takaisin valmistajalle, postikulut maksaa Kolmas Silmä Puoti.

Jos kuriiri ei ole voinut toimittaa tilausta perille asiakkaasta johtuvasta syystä (esim. virheellinen toimitusosoite tai puhelinnumero), asiakas vastaa mahdollisesti syntyvistä lisäkustannuksista.

Valmistajan takuu

Ancient Wisdom myöntää kaikille tuotteilleen valmistajan takuun 24 kuukautta. Takuuaika alkaa siitä päivämäärästä kun tuote on toimitettu asiakkaalle. Takuu koskee valmistusvirheitä ja se ei kata tuotteen normaalia kulumista, onnettomuudessa rikkoontumista tai muuta sellaista. Takuuasioissa otathan yhteyttä sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net.

Myyjän yhteystiedot

Kolmas Silmä Puoti (y-tunnus 2844056-9)
Postiosoite: Lammintauksentie 21, 74680 Myllyniemi
Sähköposti: puoti(at)kolmassilma.net
Puhelin: 040-1644331 / Saaga Saarnisola

Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuojana käytetään Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan Rekisteri- ja tietosuojaselostetta (GDPR) siltä osin kuin se on sovellettavissa Ancient Wisdom suoratoimitukseen.

Usein kysyttyä

AW-kaupan tilausta ei voi yhdistää Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan tilauksiin (jotka toimitetaan omasta varastosta eri toimitusehdoilla).