Ancient Wisdom tuotteet Fair trade lahjatavarat suoratoimitus Kolmassilma.net AW-kauppa

Suoratoimitus tilausehdot

📍Olet tässä: Ancient Wisdom -suoratoimitus kauppa

Tervetuloa Ancient Wisdom -tuotteiden “AW-kauppaan”, josta ostamalla voit vaikuttaa käsityöläisten ja muiden tekijöiden välttämättömään toimeentuloon ympäri maailman. Ancient Wisdom on englantilainen tuotemerkki ja valmistaja (perustettu 1995). Välitämme Ancient Wisdom -tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen. Myyjä ja AW-kaupan ylläpitäjä on Kolmas Silmä Puoti (y-tunnus 2844056-9). Kaikki hinnat sisältävät Alv 24% ja verot maksamme Suomeen.

  • Minimitilaus 150€, ei maksimia
  • Kotiintoimitus kuriirilla 12,90€
  • Ennakkomaksu (lasku tai luottokortti)
  • Toimitusaika noin 6-7 arkipäivää
  • Fair Trade lahjatavaroita
  • Englantilaisia luonnontuotteita
  • Valmistajan takuu 24 kk

Suoratoimitus = Tilauksesi tuotteet lähetetään suoraan valmistajalta sinulle yhdessä paketissa

Toimi näin: Klikkaa haluamasi tuotteet Omaan tilaukseen ja lähetä tilaus. Saat 1 arkipäivän kuluessa sähköpostilla tilausvahvistuksen ja laskun / maksulinkin Kolmas Silmä Puodilta. Maksun jälkeen saat paketin kotiinkuljetettuna reilun viikon päästä. Yksityiskohtaisemmat tiedot alempana.

Kiitos taas, mahtavaa että on nyt joululahjat ajoissa hankittu ja iso paketti kaikkea kivaa 🥰

– Asiakaspalaute

Ancient Wisdom suoratoimitus Tilaus- ja toimitusehdot

Alkaen heinäkuu 2022

Taustoista lyhyesti. Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä englantilaisen Ancient Wisdomin kanssa, joka on v. 1995 perustettu tuotemerkki, Fair Trade lahjatavaroiden valmistuttaja ja tukkukauppa sekä erilaisten luonnontuotteiden valmistaja (mm. Kolmas Silmä Puodin omat mänty- ja laventeliöljyt ovat AW:n valmistamia). Tuotteiden merkityksellisyyden lisäksi arvostamme yrityksen toiminnan taustalla olevaa hyvää tarkoitusta, arvoja ja reilua meininkiä. Siksi uskalsimme lähteä myymään myös Ancient Wisdomin suoratoimitusta.

Nykyään jo laajalti kansainvälisesti toimivan Ancient Wisdomin perustaja David matkustaa edelleen itse ympäri maailmaa sekä tervehtimässä tuotteiden tekijöitä, että löytämässä uusia taidokkaita käsityöläisiä. Lyhyitä videopätkiä näiltä reissuilta voi katsoa AW:n maanläheiseltä YouTube kanavalta tai lukea Davidin päiväkirjamaista blogia (englanniksi, of course).

Kolmassilma.netin AW-kaupassa on satoja tuotteita ja sitä päivitetään säännöllisesti. Jos kaipaat jotain tiettyä Ancient Wisdom -tuotetta jota ei näy meidän valikoimassa, ota yhteyttä niin järjestetään.

Suoratoimituksen asiakaspalvelu: puoti(at)kolmassilma.net tai puh. 040-1644331 / Saaga S.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tilaaminen tapahtuu lisäämällä tuotteita Oma AW-tilaukseen ja lähettämällä tilaus osoitetietoineen. Tilausvahvistus tulee sähköpostiin 1 arkipäivän kuluessa. (jos vahvistusta ei kuulu, tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio).

Tuotteiden saatavuus valmistajan varastolla voi joskus vaihdella. Mikäli jokin tilauksesi tuotteista sattuu olemaan loppu, ilmoitamme siitä ennen laskutusta.

Tuotteiden kuvat ja tuotetiedot ovat valmistajan antamia. Joissakin käsin valmistetuissa tuotteissa saattaa esiintyä pieniä poikkeamia (koska osa tuotteista on käytännössä uniikkeja), mutta tuotekuvat ja -kuvaukset vastaavat itse tuotetta niin hyvin kuin mahdollista.

Ancient Wisdom suoratoimitus -tuotteiden minimitilaus on 150 euroa (ennen toimituskuluja). Myös pienemmät tilaukset ovat käytännössä mahdollisia, mutta tällöin toimituskulut ovat 21,90 (sis.alv), joka taas ei välttämättä ole asiakkaalle järkevää. Tarvittaessa harkitse myös kimppatilauksia ystävän kanssa.

Maksuehdot

Ancient Wisdom suoratoimituksen maksuehto on ennakkomaksu, joka suoritetaan verkkopankissa, MobilePay:llä tai luottokortilla. Saat tilausvahvistuksen mukana valintasi mukaan joko laskun maksutietoineen, tai turvallisen luottokorttimaksun linkin. Kun suoritus näkyy meillä, teemme tilauksen Ancient Wisdomille, jonka jälkeen lähetyksen toimitusprosessi alkaa heti.

Luottokorttimaksuissa maksunvälittäjä on SumUp Payments Ltd, 32-34 Great Malborough St, Lontoo W1F 7JB, Iso-Britannia. SumUp Payments Ltd on FCA:n sähköisen rahan säädösten 2011 nojalla valtuuttama maksunvälittäjä (rekisterinumero 900700).

Tilauksen toimitus

Ancient Wisdom suoratoimitus tuotteet toimitetaan Keski-Euroopan varastolta suoraan asiakkaalle. Toimitusehto on kuriiritoimitus kotiin. Toimituskulut 12,90€ per tilaus laskutetaan ennakkomaksun yhteydessä.

Toimituksesta ei aiheudu asiakkaalle tullauksia tai muuta hoidettavaa. Suomen päässä kuriirina toimii useinmiten PostNord Suomi. Lisätietoja: postnord.fi/vastaanota/toimitus-kotiin

Arvoitu toimitusaika on noin 6-7 arkipäivää lähetyksestä. Toimitus voi joskus olla nopeampi tai joskus päivän tai pari pidempi. Ancient Wisdom ja Kolmas Silmä Puoti tekevät kaiken voitavan jotta lähetys on asiakkaalla perillä reilun viikon sisällä.

Peruutus- ja palautusoikeus

Jos tahdot peruuttaa tilauksesi tai palauttaa tuotteita, otathan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net. Nopeinta ja kätevintä on vastata saamaasi tilausvahvistukseen.

Peruutusoikeus: Ancient Wisdom suoratoimituksella on suomalaisen kuluttajansuojan mukainen peruutusoikeus. Koska kyse on tilaustuotteista, peruutusoikeus päättyy käytännössä silloin kun Kolmas Silmä Puoti on tehnyt asiakkaan tuotteiden tilauksen Ancient Wisdomille, jolloin tilaustuotteiden toimitus asiakkaan osoitteeseen on jo käynnistynyt.

Palautusoikeus: Ancient Wisdom suoratoimituksella on suomalaisen kuluttajansuojan mukainen palautusoikeus. Tarvittaessa tuotteen tai tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä Kolmas Silmä Puodille Suomeen. Jos tuote on rikkoontunut kuljetuksessa tai on muutoin virheellinen, palautuksen postikulut maksaa Kolmas Silmä Puoti. Ilman erityistä syytä tehtyjen palautusten postikulut maksaa asiakas (alkaen noin 6,90€). Alkuperäisen tilauksen toimituskuluja ei palauteta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissa, jos tuotteeseen kuuluu kartonkinen tai muu pakkaus.

Jos vastaanottamassasi paketissa on virheellinen tai rikkoutunut tuote, se korvataan tapauskohtaisesti joko tuotteen hinnan palautuksella tai uuden tuotteen toimituksella. Huom. ilmoita vääristä tai rikkoutuneista tuotteista kahden vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net. Jos virheellinen tai kuljetuksessa rikkoutunut tuote on lähetettävä takaisin valmistajalle, postikulut maksaa Kolmas Silmä Puoti.

Jos kuriiri ei ole voinut toimittaa tilausta perille asiakkaasta johtuvasta syystä (esim. virheellinen toimitusosoite tai puhelinnumero), asiakas vastaa mahdollisesti syntyvistä lisäkustannuksista.

Valmistajan takuu

Ancient Wisdom myöntää kaikille tuotteilleen valmistajan takuun 24 kuukautta. Takuuaika alkaa siitä päivämäärästä kun tuote on toimitettu asiakkaalle. Takuu koskee valmistusvirheitä ja se ei kata tuotteen normaalia kulumista, onnettomuudessa rikkoontumista tai muuta sellaista. Takuuasioissa otathan yhteyttä sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net.

Muuta huomioitavaa

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, jotka määräytyvät valmistajan / toimittajan osto- ja ovh-hintojen mukaan. Jos hinnat nousevat, saat tuotteet aina niillä hinnoilla jotka olivat voimassa sillä hetkellä kun lähetit tilauksen.

Myyjän yhteystiedot

Kolmas Silmä Puoti (y-tunnus 2844056-9)
Postiosoite: Lammintauksentie 21, 74680 Myllyniemi
Sähköposti: puoti(at)kolmassilma.net
Puhelin: 040-1644331 / Saaga Saarnisola

Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuojana käytetään Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan Rekisteri- ja tietosuojaselostetta (GDPR) siltä osin kuin se on sovellettavissa Ancient Wisdom suoratoimitukseen.

Usein kysyttyä

AW-kaupan tilausta ei voi yhdistää Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan tilauksiin (jotka toimitetaan omasta varastosta eri toimitusehdoilla).

Jos tulee kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: puoti (at) kolmassilma.net.