Aurakorut Spektroliitti kaulakoru Revontulenkivi ”Perhosensiipi” + rasia ja voimakortti

129,00  sis.alv

Ainutlaatuinen voimakivikoru.

Uniikki kaulakoru suomalaisesta spektroliitistä, joka taittaa upeasti valoa revontulten eri väreissä. Riipuksen solki hopeaa (925). Ketju kirurginterästä, pituus 60 cm. Mukana Aurakorujen musta rasia sekä erityinen affirmaatiokortti, jossa voimalause Tulevaisuus on käsissäsi, luo siitä unelmiesi kaltainen.

Vihreän ja sinisen sävyisen “Perhosensiipi” riipuksen koko noin 2 x 3,5 x 0,5 cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): aurakr-003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tilauksen kuitin mukana tulee lisäksi Aurakorujen viesti Korun ostajalle (ladattava pdf).

Ekologisemmin valmistettu kartonkinen korurasia. ECO® Friendly takaa, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit ovat hankittu vastuullisesti luontoa kunnioittaen.

Symboliset merkitykset: Spektroliitti

Kotimainen Spektroliitti on silmiä hivelevän kaunis kivi, joka herättää luovuuden ja kauneuden kaipuun. Spektroliitti tunnetaan suojelevana ja yhtenä kivikunnan vahvimmista kivistä. Suomesta löytyvä muoto on värikylläisyydessään niin poikkeuksellinen, että nimitystä spektroliitti käytetään vain nimenomaan meiltä tavattavista huikaisevista lajeista. Spektroliitti on täydellinen kivi vahvistamaan omia unelmia ja visioiden sekä päämäärien ylläpitämistä.

Mystiikka: Inuiittien perimätieto kertoo, että spektroliitti putosi revontulen jäätyneestä tulesta. Se on tavallinen kivi, joka muuttuu erikoiseksi hohtaen mystistä valoa joka erottaa tavallisen maailman näkymättömästä valtakunnasta. Se on kaikin tavoin taikojen kivi, shamaanien ja parantajien kivi.

Energeettiset vaikutukset: Erinomainen kivi vahvistamaan intuitiota ja psyykkisiä kykyjä. Kiven uskotaan karkottavan pelot ja epävarmuuden ja vahvistavan uskoa itseen sekä universumiin. Spektroliitissä on läsnä voimakas luonnonenergia. (lähde: Aurakorut)

Aurakorut

Aurakorut on suomalainen brändi, joka valmistaa voimakoruja korkealuokkaisesta kotimaisesta spektroliitistä. Aurakorujen toimintaa ohjaa rohkeus, avoimuus, kehittyminen ja vapaus. Ainutlaatuisten kiviriipusten kautta Aurakorut tahtoo välittää korujen käyttäjille vahvaa positiivista energiaa ja voimaa.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: