Avaimenperä | Laukkukoru Pentagram (Pentaakkeli) Hematiitti kivellä + rasia

14,90  sis.alv

Pentaakkeli avainrenkaassa.

Käsintehdyssä avaimenperässä / laukkukorussa Pentagram symboli ympyrässä, pyöreä Hematiitti puolijalokivi ja avainrengas. Pentaakkeli -riipuksen materiaali amerikkalaista korutinaa, halkaisija 1,6 cm. Mukana musta pehmustettu kartonkirasia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): keyrng-ptc Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pentaakkeli -riipus on käsintehty Yhdysvalloissa, Hematiitti -helmiriipus Suomessa.

Symboleilla tai voimakivillä varustetut avaimenperät ovat kivoja myös muussa käytössä, esimerkiksi autossa taustapeilin tai aurinkolipan riipuksena tai laukun hihnassa laukkukoruna.

Symboliset merkitykset

Pentagram (Pentagrammi) on ikivanha viisisakarainen symboli, jota on käytetty mm. suojelevana merkkinä. Pentagrammin sakarat symboloivat elementtejä (maa, ilma, tuli, vesi sekä viidettä elementtiä henki / spirit). Pentagrammia käytetään usein yhtenä välineenä erilaisissa maagisissa seremonioissa, esimerkiksi kutsumaan tai karkottamaan jotakin. Silloin kun Pentagrammin ympärillä on ympyrä (joka symboloi mm. ikuisuutta), sitä nimitetään Pentaakkeliksi (Pentacle).

Kivet ja kristallit: Hematiitti

Uskomuksien mukaan magneettisen kaunis Hematiitti maadoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa. Sanotaan, että pidettäessä Hematiittia kädessä, voivat ihmisessä olevat raskasmetallit ikään kuin magnetisoitua kiveen ja siten avata luonnollisten energioiden virtausta. Hematiitti on myös suosittu meditaatio kivi.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: