Avaimenperä | Laukkukoru Triquetra terästä Poronnahka hapsut

16,90  sis.alv

Kilistin laukkuun tai avaimiin.

Käsintehdyssä avaimenperässä / laukkukorussa Triquetra symboli, nahkahapsut ja avainrengas. Riipuksen halkaisija 2 cm + ketju, hapsut noin 8 cm. Reilun kokoisen avainrenkaan halkaisija 3 cm.

Materiaalit: Riipus ruostumatonta terästä, hapsut kotimaista kasviparkittua poronnahkaa

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): keyrng-trq Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Symboleilla tai voimakivillä varustetut laukkukorut ja avaimenperät ovat kivoja myös muussa käytössä, esimerkiksi autossa taustapeilin tai aurinkolipan riipuksena.

Triquetra symboli

Triquetra (tai Trinity Knot) on ikivanha kelttiläinen solmusymboli, joka liitetään joissain yhteyksissä myös skandinaaviseen mytologiaan. Sanana Triquetra tarkoittaa ´kolmiota´ tai ´kolmea´ (tri-) ´kulmissa´ (Quetrus, cornered). Symboli esiintyy sekä ympyrällä varustettuna, että ilman lomittaista ympyrää. Pohjimmiltaan Triquetrassa on kolme yhteen liittyvää ellipsin muotoa - yksi osoittaa ylöspäin, kaksi muuta alas vasemmalle ja oikealle.

Triquetraa käytetään paljon vielä tänäkin päivänä esimerkiksi amuleteissa ja tatuoinneissa. Sitä on kutsuttu myös "suojelevaksi riimuksi", jolloin symboli voidaan piirtää melkein mihin tahansa kohteeseen, mihin tahdotaan suojelusta ja onnea.

Kolmen elementin tai -kulman periaate juontuu kelttiläisestä ajatusmallista, että kaikki tärkeät asiat maailmassa esiintyvät kolmisin. Suosituimpia Triquetran symbolisia merkityksiä lyhyesti:

  • Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus
  • Elämä, kuolema ja uudestisyntyminen
  • Maa, meri ja taivas kolmena tärkeimpänä elementtinä tai valtakuntana
  • Kolmoisjumalattaren kolme vaihetta; neito, äiti ja vanha nainen
  • Kehon, mielen ja hengen yhteenliittymä
  • Ikuinen rakkaus, ykseys ja sen loputtomat kierrokset

Lähteet: Ancient Symbols, Irish Around The World

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: