Green Tree Tuoksukynttilä Cleansing Musta Turmaliini puolijalokivillä (Sandalwood)

14,90  sis.alv

Voimakivi kynttilä tinapurkissa.

Tuoksukynttilä Musta Turmaliini puolijalokivillä. Pohjatuoksu Sandalwood (Santelipuu), mukana luonnonyrttejä ja seetriä & katajaa. Purkissa ikkunallinen kansi. Halkaisija 8 cm, korkeus 4 cm. Nettopaino 70g, paloaika 12 tuntia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): soycan-tin-cle Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Cleansing Aromatherapy Gemstone Candle with Sandalwood. Black Tourmaline with Cedar & Juniper, Palm & Soy Wax. Green Tree Spiritual Gifts. Handmade with Love.

Kynttilässä on kaunis pakkaus, joka on sellaisenaan valmis myös lahjaksi. Tinapurkin voi uudelleenkäyttää kynttilän palamisen jälkeen.

Tämä tuote on saapunut varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteen pakkauksessa saattaa olla vieno suitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Kivet ja kristallit: Musta Turmaliini

Musta Turmaliini tunnetaan tehokkaana suojelevana kivenä, jolla on maadoittavia vaikutuksia. Hyvä kivi ”ahdistuskivenä” sekä negatiivisten virtausten torjujana.

Uskomuksien mukaan Musta Turmaliini pitää loitolla myös energian imijät, eli henkilöt jotka syövät toisilta voimat. Ulkoasultaan Musta Turmaliini kivilajissa esiintyy usein luonnostaan hiilenmustan värityksen lisäksi hopeanvalkoisia juovia ja kiteitä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: