Green Tree Tuoksukynttilä Purification Seleniitti puolijalokivillä (White Sage)

14,90  sis.alv

Voimakivi kynttilä tinapurkissa.

Tuoksukynttilä Seleniitti puolijalokivillä. Pohjatuoksu White Sage (Valkosalvia), mukana luonnonyrttejä. Purkissa ikkunallinen kansi. Halkaisija 8 cm, korkeus 4 cm. Nettopaino 70g, paloaika 12 tuntia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): soycan-tin-prf Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Purification Aromatherapy Gemstone Candle. Selenite with White Sage, Palm & Soy Wax. Green Tree Spiritual Gifts. Handmade with Love.

Kynttilässä on kaunis pakkaus, joka on sellaisenaan valmis myös lahjaksi. Tinapurkin voi uudelleenkäyttää kynttilän palamisen jälkeen.

Tämä tuote on saapunut varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteen pakkauksessa saattaa olla vieno suitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: