Kivet ja kristallit Triple Energy (6 pak)

26,00  sis.alv

Puolijalokivet organza pussukassa.

Raakapala kivilajitelma voimakiviksi, asetelmiin tai somistukseen. Kivien muoto vaihtelee hieman, koot setin sisällä noin 3-5 cm välillä. Lajitelma sisältää kivet:

  • Ametisti raakapala kärki 2 kpl
  • Sitriini (Palanut Ametisti) 2 kpl
  • Vuorikide raakapala kärki 2 kpl

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): cryset-tri Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kivien alkuperämaa: Brasilia

Kristallisetti toimitetaan valkoisessa organza pussissa (10×15 cm). Lipukkeessa Certificate of Authenticity (valmistajan alkuperätodistus).

Symboliset merkitykset

Mukana on englanninkielinen opastus kivien merkityksistä. Teksti suomennettuna:

“Ametisti on meditatiivinen ja rauhoittava kivi. Se toimii psyykkisillä, henkisillä ja fyysisillä tasoilla antaen tyyneyttä, tasapainoa, kärsivällisyyttä ja rauhaa.

Vuorikristalli vahvistaa tarmoa ja selkeyttää ajatuksia. Se lataa, vapauttaa ja ohjaa energiaa tasapainottamisessa ja eheyttämisessä niin fyysisillä, mentaalisilla ja tunneperäisillä, kuin henkisillä tasoilla.

Sitriini on ilon kivi kirkkailla energioilla, jotka herättävät kaikilla elämän alueilla. Se edistää motivaatiota, aktivoi luovuutta ja on tunnettu menestystä, hyvinvointia ja vaurautta puoleensa vetävänä kivenä.”

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.