Kiviheiluri Seleniitti irrotettavalla ketjulla + samettipussukka

16,90  sis.alv

Seleniitti kristalliheiluri.

Muotoonhiottu heilurin kivi, koko noin 3 – 3,5 cm. Rapulukolla irrotettavan ketjun pituus 16 cm. Mukana musta samettipussukka heilurin säilytykseen.

Materiaalit: Seleniitti puolijalokivi, korumetalli, lasihelmi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): crpend-sel Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Irrotettavalla ketjulla heilurin kiveä voi käyttää myös muuna riipuksena.

Heilurin käyttö

Heiluri on vanha ja tunnettu oraakkeli, joka tavallaan “lukee” käyttäjän omaa sisäistä tietoa. Eli heiluri on käytännössä väline, jonka avulla voi ikään kuin keskustella oman intuition kanssa.

1) Ensimmäiseksi uudelle heilurille voi halutessa toimittaa energiapuhdistuksen. Sen voi tehdä esimerkiksi täysikuun valossa yön yli ikkunalla lepuuttamalla tai viemällä kevyesti salviasuitsukkeen savun läpi kolmesti.

2) Seuraavaksi muodostetaan yhteys heiluriin.

Aloita varmoilla kyllä ja ei -vastauksilla, jotta näet miten heiluri ne ilmaisee. “Kyllä” -vastaus voi olla esimerkiksi liike oikealta vasemmalle edestakaisin, “ei” alhaalta ylöspäin, ja “ehkä” tai “en osaa sanoa” pysähtynyt asento; kaava voi vaihdella eri ihmisillä. Jompaan kumpaan suuntaan pyörivällä liikkeellä on myös oma merkityksensä, esimerkiksi kehotus kulkea eteen- tai taaksepäin.

3) Kun yhteys on muodostettu, aletaan käyttää omaa heiluria. Mitä säännöllisemmin, sitä jouhevammin vastausten muodostuminen onnistuu. Heiluroinnin apuna voi käyttää myös heilurialustaa. Lue lisää heilurin käytöstä

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: