Korvakorut Sudenkorento hopeoitu tummumaton (2 cm) Akvamariini kivillä + samettipussukka

25,90  sis.alv

Sielukkaat korentokorvikset.

Siroissa käsintehdyissä korvakoruissa Sudenkorento riipukset ja Akvamariini puolijalokivet. Lukolliset koukut kirurginterästä, kiinnikkeet ruostumatonta terästä. Riipukset on hopeoitu ja korulakattu tummumattomiksi. Sudenkorennon koko noin 2×2 cm.

Mukana tulee musta samettipussukka, jota voi käyttää säilytykseen tai lahjapussina.

Varastossa

Kuvaus

Riipukset on valmistettu Yhdysvalloissa, korvakorut tehty Suomessa.

Korun hoito: Hopeoituja ja lakattuja riipuksia ei kannata hangata hopeanpuhdistus-tahnoilla tms, sillä se voi rikkoa suojaavan lakkapinnan. Tarvittaessa puhdistukseksi riittää pienesti vedellä kostutettu liina.

Sudenkorento voimaeläimenä

Sudenkorento on yksi maapallon vanhimmista eläimistä. Sudenkorennon näkökyky on erittäin tarkka ja hän voi lentää kiiltävillä siivillään jopa 50 km/h vauhdilla. Osa lajeista elää korentovaiheessa vain päivän pari. Lyhyen elämänsä aikana korennot huristavat tutkimassa maisemia, etsivät puolison, rakentavat kodin, perustavat perheen ja illan tullen siirtyvät manan majoille. Onnellisena hetkestä ja hetkessä, ilman turhia murheita.

Sudenkorennon elementti on Vesi ja voima Illuusioista vapautuminen. Vanhoissa alkuperäiskansojen tarinoissa sudenkorennot (dragon fly) olivat kauan sitten lohikäärmeitä (dragon) ja huijatut lohikäärmeet muuttuivat sudenkorennoiksi. Eläminen sudenkorentona on lohikäärmeelle näin illuusiossa elämistä. Sudenkorennon voima voi edustaa myös ihmiselle sisäisen todellisuuden löytämistä ja illuusioiden poistamista. Sudenkorennon voimalla voi selkeyttää elämää ja saada yhteyden oman maagisuuden lähteeseen.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: