Lahjapaketointi palvelu

3,90  sis.alv

Tilauksesi tuotteen tai tuotteiden paketointi.

Tilasitpa kerralla yhden tai useamman lahjan, saat ne yhdellä palvelumaksulla valmiiksi paketoituna.

Lahjan koosta riippuen tuotteet paketoidaan joko kartonkirasiaan (pienet korut, voimakivet ja muut pienet lahjat) tai kääritään laatikossa mustaan lahjapaperiin. Paketissa myös blanco pakettikortti.

Tuotetunnus (SKU): lahjat-pak Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jos tilauksesi sisältää useampia tuotteita, ilmoita lisätiedoissa mikä tai mitkä tuotteet pistetään pakettiin (lisätietokenttä tulee ostoskorin maksuvaiheessa). Voit aina lähettää erityistoiveita myös sähköpostilla puoti(at)kolmassilma.net.

Paketointipalvelu on saatavilla ympäri vuoden.

Toimitus

Lahjapaketoinnista ei synny viivettä tuotteiden toimitusaikoihin.

Paketointimateriaalit

Lahjanauha on valmistettu biohajoavasta kuidusta (materiaalit puuvilla ja gelatiini). Kartonkirasia (koko 8,5 x 8,5 cm) on valmistettu kestävästä ruskeasta pahvista. Kartongista valmistetussa pakettikortissa on hamppunaru.

Musta paperi on laadukasta ruotsalaista lahjapaperia, jonka paksuus on 80 g/m² joten paperia voi uudelleenkäyttää esim. askartelussa. Jos lahja tarvitsee pehmustusta paketin sisälle, tähän käytetään kierrätyspaperista valmistettua luonnonvaaleaa makulatuuripaperia.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.