Luonnonpakana® Linnunkoti kuusipuuta

58,90  sis.alv

Kevään 2023 Luonnonpakana® Linnunkodit tulevat ennakkotilattavaksi tammikuussa 2023. Seuraa uutiskirjeitämme ja saat tiedon.

Älä ole pönttö. Hanki linnulle koti.

Tukeva edestä avautuva linnunpönttö lisävarusteineen. Mukana pesäpurut, kiinnitysnaru sekä linnunpöntön ripustus- ja huolto-ohjeet.

Linnunkodin orressa Luonnonpakana® polttomerkki. Etuseinän korkeus 30 cm, lentoaukko 32 mm, seinien vahvuus 2,2 cm. Katto öljytty hiilenmustalla puuöljyllä. Lautaseinät harmaantuvat ajan mittaan luonnollisesti.

Materiaalit: Karkeasahattu kuusilauta, koivuvaneri takaseinän sisäpuolella, galvanoitu lentoaukon suoja, sinkityt kääntösulkimet, katossa säänkestävä kasviöljypohjainen puuöljy, kuumasinkityt huopanaulat

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): lplkot-nat Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Luonnonpakana® Linnunkodit valmistetaan yksitellen pienissä erissä ilman tehtaalla suorittamista. Linnunkoti on suunniteltu ja tehty pikkulinnun asumismukavuuden lähtökohdista.

Pöntössä on tuulettuva tupla-takaseinä, jonka sisäpuoli on koivuvaneria. Näin linnut eivät palellu kosteassa pesässä silloin kun sateilla vesi valuu puunrunkoa pitkin. Linnunpöntön runko on karkeasahattua lautaa, jotta poikaset pääsevät aikanaan kiipeämään pesästä ulos.

Linnunkoti on mitoitettu pihalintujen pesäksi ja nukkumapaikaksi (talitiainen, kirjosieppo, lapintiainen). Myös pienemmät tiaiset (sinitiainen, kuusitiainen, hömötiainen, töyhtötiainen) saattavat tähän kotiin muuttaa.

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Linnunkoti paketti sisältää

  • Edestä avautuva linnunpönttö, runko valmiiksi koottu
  • Kiinnitysnarua 2 metriä. Kestävä naru on UV-suojattua polypropeenia, murtolujuus 380 kg.
  • Pussillinen puhtaita puuntuoksuisia pesäpuruja. Ns. kutteripuru on valmistettu kotimaisesta PEFC-sertifioidusta raaka-aineesta.
  • Linnunkodin katto postituksellisista syistä irrallisena, kattonaulat mukana. Kiinnitysreiät on valmiiksi porattu ja naulojen paikat merkitty.
  • Linnunpöntön ripustus- ja huolto-ohjeet (ladattava pdf)

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.