Ylellinen Soijavaha Tuoksukynttilä (160/340g) puolijalokivillä “You Got This!”

27,90  sis.alv

Premium soijakynttilä.

Lisää ripaus taikaa arkeen tai juhlaan. Tuoksuva soijavahakynttilä lasiastiassa aidoilla puolijalokivillä ja luonnonyrteillä. Lasin halkaisija 7 cm, korkeus 8 cm, paino 160/340 g.

Kivet: Ruusukvartsi ja Vuorikristalli. Tuoksu: Lemon Ginger.

Varastossa

Kuvaus

Sytytä ja luo tunnelma tai intentio. Voimakivet ja lasiastian voi kätevästi uudelleenkäyttää kun kynttilä on täyttänyt tehtävänsä.

“Transform your space into a luxurious haven with Mystery Gemstone Candles. Featuring crystal candles and a touch of mystery.” Made in United States.

Soijavahakynttilän käyttö

Soijavahakynttilä on valmistettu soijapavuista tehdystä vahasta. Soijakynttilä on pitkäaikainen tunnelman luoja, jota poltellaan yleensä tunti-pari kerrallaan. Soijavahakynttilää ei tule polttaa aivan loppuun, astian pohjalle on hyvä jättää noin 1 cm. Soijakynttilän sydämestä napsaistaan pieni pala kärjestä ennen seuraavaa käyttökertaa.

Soijavaha on puhtaammin palavaa luonnonmukaisempaa kasvivahaa, joka antaa kynttilälle myös pidemmän palamisajan kuin parafiinit. Soijavahakynttilä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin parafiinikynttilät, mutta kaikkien kynttilöiden kanssa tulee luonnollisesti noudattaa tervettä varovaisuutta ja huolehtia paloturvallisuudesta.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: