Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakello #Karisma 31 cm (keskikoko)

73,90  sis.alv

Luonnonmystinen sisustussarvi.

Käsintehdyssä sisustusesineessä kokonainen poronsarvi, nahkanauhat, tiukukellot sekä käsin työstetyt poronsarviholkit. Riippuvassa nahkapalassa Luonnonpakana® polttoleima. Sarven leveys noin 31 cm, korkeus nauhoineen noin 31 cm.

Tilatessasi tämän tuotteen saat kuvassa näkyvän uniikin sarviteoksen nimeltään Karisma. Mukana on myös kuparinen koristenaula, jota voi käyttää Voimakellon seinäkiinnitykseen.

Materiaalit: Poronsarvi, kotimainen kasviparkittu poronnahka, tiukukellot metallia

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Sisustussarvi on ripustusvalmis ja sen voi sujauttaa myös esim. seinäkoukkuun.

Tämän teoksen poronsarvi on samettisen luonnonruskea ja sen yhden haarukan pää on valkoinen. Sarven erikoinen ulkomuoto toi mieleen karisman – ominaisuuden ottaa tila haltuun ihan sellaisenaan mitään muuttamatta. Kaunis ja ryhdikäs poronsarvi on puhdistettu raikkaalla vedellä ilman haitallisia aineita.

Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakellojen materiaalina käytetään nk. jättösarvia, eli poron luonnollisesti pudottamia sarvia. Merkkinä tästä sisustussarvissa on näkyvissä poronsarven kruunuosa, jonka tyvi on hiottu sileäksi.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet ja poronnahka on hankittu vastuullisilta toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin käsintehdyt poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä, ilman tehdastyötä tai liukuhihnoja. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: