Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakello tilaustyönä (iso)

95,90  sis.alv

Luonnonmystinen sisustussarvi.

Tilaustyönä juuri sinulle tehty uniikki Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakello. Käsintehdyssä sisustusesineessä kokonainen poronsarvi, nahkanauhat, tiukukellot sekä käsin työstetyt poronsarviholkit. Riippuvassa nahkapalassa Luonnonpakana® polttoleima. Mukana tulee myös kuparinen koristenaula, jota voi käyttää Voimakellon seinäkiinnitykseen.

Ison sarviteoksen leveys noin 50 cm, korkeus nauhoineen noin 35-40 cm. Valitse haluamasi sarven sävy ja ilmoita tarvittaessa tilauksen lisätiedoissa muut mahdolliset toiveet. Tilaussarven toimitusaika poronsarvien saatavuudesta riippuen noin 2-4 viikkoa.

Materiaalit: Poronsarvi, kotimainen kasviparkittu poronnahka, tiukukellot metallia

Tilaustuote

Kuvaus

Voimakellot ovat nimettyjä ja numeroituja sisustusesineitä. Katso myös valmiina varastossa olevat uniikit sarvituotteet.

Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakellojen materiaalina käytetään nk. jättösarvia, eli poron luonnollisesti pudottamia sarvia. Merkkinä tästä sisustussarvissa on näkyvissä poronsarven kruunuosa, jonka tyvi on hiottu sileäksi.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet ja poronnahka hankitaan luotto-toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä. Sarvien työstäminen tapahtuu yrityksen kotiverstaalla, jossa ei tehdastyötä tai liukuhihnoja tunneta. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: