Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakello #Varjopuoli 31 cm (keskikoko)

75,90  sis.alv

Luonnonmystinen sisustussarvi.

Käsintehdyssä sisustusesineessä kokonainen poronsarvi, nahkanauhat, tiukukellot sekä käsin työstetyt poronsarviholkit. Riippuvassa nahkapalassa Luonnonpakana® polttoleima. Sarven leveys noin 31 cm, korkeus nauhoineen noin 31 cm.

Tilatessasi tämän tuotteen saat kuvassa näkyvän uniikin sarviteoksen nimeltään Varjopuoli. Mukana on myös kuparinen koristenaula, jota voi käyttää Voimakellon seinäkiinnitykseen.

Materiaalit: Poronsarvi, kotimainen kasviparkittu poronnahka, tiukukellot metallia

Varasto loppu

Kuvaus

Sisustussarvi on ripustusvalmis ja sen voi sujauttaa myös esim. seinäkoukkuun.

Tämän teoksen poronsarvi on vaaleaa sarvea tummilla laikuilla ja taisteluissa muotoutuneilla sarvenpäillä. Tummat laikut toivat mieleen ikään kuin elämän varjopuolet, jotka ovat tulleet avoimesti näkyväksi vapauttavalla tavalla. Poronsarvi on kevyesti hiottu kauttaaltaan ja puhdistettu raikkaalla vedellä ilman haitallisia aineita.

Luonnonpakana® Poronsarvi Voimakellojen materiaalina käytetään nk. jättösarvia, eli poron luonnollisesti pudottamia sarvia. Merkkinä tästä sisustussarvissa on näkyvissä poronsarven kruunuosa, jonka tyvi on hiottu sileäksi.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet ja poronnahka on hankittu vastuullisilta toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä. Sarvien työstäminen tapahtuu yrityksen kotiverstaalla, jossa ei tehdastyötä tai liukuhihnoja tunneta. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).