Luonnonyrtti Suitsukenippu 12,5 cm Eucalyptus – Mehiläisvaha – Pyriitti raakapala

29,90  sis.alv

Luonnonyrtti suitsuke paperikääreessä.

Vastuullisesti valmistetussa Pour Vidan suitsukenipussa eucalyptusta, mehiläisvahaa, luonnonyrttejä sekä Pyriitti raakapala. Muhkean suitsukepuntin lisukekukat ja muoto vaihtelee hieman, pituus noin 12-13 cm, halkaisija noin 4,5 cm.

Ainesosat: Eettisesti tuotettu eucalyptus, luomu mehiläisvahalevy, kauden yrtit ja kukat, Pyriitti puolijalokivi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): povida-lck Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pour Vida Eucalyptus Wand w/ Pyrite & Beeswax Bee’s Sneeze Herbal Torch, “Eucalyptus & Luck”

Alkuperämaa: Yhdysvallat. Laadukas suitsuke on käsintehty Kaliforniassa.

Kristallisuitsukkeiden käyttö: Irrota kivi varovaisesti ennen suitsukenipun sytyttämistä.

Symboliset merkitykset

Eukalyptusta on käytetty suojaamiseen, keskittymiskyvyn vahvistamiseen, energioiden puhdistamiseen ja hengitysteiden avaamiseen. Sen uskotaan helpottavan allergioita ja keuhkoputkentulehduksia. Suitsukkeena eukalyptus on myös luonnollinen hyönteiskarkoite.

Suitsukenipun sisään on sidottu mehiläisvahakääre, jonka tarkoitus on torjua allergeeneja ja bakteereita sekä samalla tuoksua mahtavalta.

Valmistajasta

Suitsukkeiden valmistaja Pour Vida Art & Plant House on kalifornialaisen Sadie Gilliamin perustama tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti mehiläisvahalla ryyditetyistä uniikeista suitsukenipuista. Sadie on luonnonyrtti suitsukkeiden asiantuntija, joka saa inspiraationsa luonnosta, arkkitehtuurista, eläimistä ja sisustussuunnittelusta.

Kaikki Pour Vidan suitsukkeet on vastuullisesti ja eettisesti tuotettu; luomua ja käsintehtyä pienissä erissä. Nämä suitsukeniput on valmistettu tilauksesta juuri Kolmas Silmä Puodin asiakkaille.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: