Luonnonyrtti Suitsukenippu 10 cm Laventeli – Mehiläisvaha – Sitriini

27,90  sis.alv

Luonnonyrtti suitsuke paperikääreessä.

Vastuullisesti valmistetussa Pour Vidan suitsukenipussa laventelia, mehiläisvahaa, luonnonyrttejä sekä Sitriini kristalli (klusteri tai raakapala). Muhkean suitsukepuntin lisukekukat ja muoto vaihtelee hieman, pituus noin 10 cm, halkaisija noin 4,5 cm.

Ainesosat: Eettisesti tuotettu laventeli, luomu mehiläisvahalevy, kauden yrtit ja kukat, Sitriini (palanut ametisti)

Varasto loppu

Ilmoita kun jälleen varastossa

Tuotetunnus (SKU): povida-cre Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pour Vida Lavender Wand w/ Citrine & Beeswax Bee’s Sneeze Herbal Torch, “Lavender & Create”

Alkuperämaa: Yhdysvallat. Laadukas suitsuke on käsintehty Kaliforniassa.

Kristallisuitsukkeiden käyttö: Irrota kivi varovaisesti ennen suitsukenipun sytyttämistä.

Symboliset merkitykset

Laventelia on jo vuosisatojen ajan käytetty parantamiseen, rakkausloitsuihin ja puhdistamiseen. Laventeli tunnetaan myös henkisesti palauttavana ja rauhoittavana tuoksuna. Laventelin on uskottu tuovan onnea, rakkautta, suojaa, rauhaa sekä psyykkistä puhdistautumista negatiivisista energioista.

Suitsukenipun sisään on sidottu mehiläisvahakääre, jonka tarkoitus on torjua allergeeneja ja bakteereita sekä samalla tuoksua mahtavalta.

Valmistajasta

Suitsukkeiden valmistaja Pour Vida Art & Plant House on kalifornialaisen Sadie Gilliamin perustama tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti mehiläisvahalla ryyditetyistä uniikeista suitsukenipuista. Sadie on luonnonyrtti suitsukkeiden asiantuntija, joka saa inspiraationsa luonnosta, arkkitehtuurista, eläimistä ja sisustussuunnittelusta.

Kaikki Pour Vidan suitsukkeet on vastuullisesti ja eettisesti tuotettu; luomua ja käsintehtyä pienissä erissä. Nämä suitsukeniput on valmistettu tilauksesta juuri Kolmas Silmä Puodin asiakkaille.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: