Luonnonyrtti Suitsukenippu 10 cm Valkosalvia – Mehiläisvaha – Musta Turmaliini

25,90  sis.alv

Luonnonyrtti suitsuke paperikääreessä.

Vastuullisesti valmistetussa Pour Vidan suitsukenipussa valkoista salviaa, mehiläisvahaa, luonnonyrttejä sekä Musta Turmaliini raakapala. Muhkean suitsukepuntin lisukekukat ja muoto vaihtelee hieman, pituus noin 10 cm, halkaisija noin 4,5 cm.

Ainesosat: Eettisesti tuotettu Kalifornian valkosalvia, luomu mehiläisvahalevy, kauden yrtit ja kukat, Musta Turmaliini puolijalokivi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): povida-prt Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pour Vida White Sage Wand w/ Pyrite & Beeswax Bee’s Sneeze Herbal Torch, “Sage & Protect”

Alkuperämaa: Yhdysvallat. Laadukas suitsuke on käsintehty Kaliforniassa.

Kristallisuitsukkeiden käyttö: Irrota kivi varovaisesti ennen suitsukenipun sytyttämistä.

Symboliset merkitykset

Valkosalvian yrttisavu on ikiaikainen energioiden puhdistaja, jota on käytetty erityisesti luonnonkansojen keskuudessa. Savuavaa valkosalvianippua käytetään perinteisesti esimerkiksi tilojen, esineiden tai ihmisten energioiden puhdistamiseen. Musta Turmaliini tunnetaan suojelevana kivenä, jolla on niinikään energioita puhdistava symbolinen ominaisuus.

Suitsukenipun sisään on sidottu mehiläisvahakääre, jonka tarkoitus on torjua allergeeneja ja bakteereita sekä samalla tuoksua mahtavalta.

Valmistajasta

Suitsukkeiden valmistaja Pour Vida Art & Plant House on kalifornialaisen Sadie Gilliamin perustama tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti mehiläisvahalla ryyditetyistä uniikeista suitsukenipuista. Sadie on luonnonyrtti suitsukkeiden asiantuntija, joka saa inspiraationsa luonnosta, arkkitehtuurista, eläimistä ja sisustussuunnittelusta.

Kaikki Pour Vidan suitsukkeet on vastuullisesti ja eettisesti tuotettu; luomua ja käsintehtyä pienissä erissä. Nämä suitsukeniput on valmistettu tilauksesta juuri Kolmas Silmä Puodin asiakkaille.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).