Niina Niskanen: Kansanmagia ja Kesän taiat (verkkoluento)

20,90  sis.alv

Kesäajan luonnonmagiaa.

Kesän taiat –verkkoluennolla käydään läpi kesään ja kesäkuukausiin liittyviä taikoja ja uskomuksia suomalaisessa kansanperinteessä. Folkloristi Niina Niskasen mukaansa tempaavalla luennolla opit mm. kasvi- ja kukkataioista, eläinsymboliikasta ja muista luontoon liitetyistä perinteistä.

Mukana lisäksi paljon muuta, mm. viikonpäiviin liitettyjä uskomuksia (myös oman syntymäpäivän mukaan), asiaa saunan parantavasta voimasta, lemmen houkuttelusta ja skandinaavisen mytologian uskomuksista.

Voit aloittaa materiaalin katselun heti tilauksen jälkeen. Videomuotoisen verkkoluennon kesto noin 40 min.

Tuotetunnus (SKU): fchamb-kta Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Verkkoluennon tekijä ja vetäjä: Niina Niskanen, Fairychamber Art and Folklore

Toimitus

Voit ladata kurssiavaimet heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Linkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä. Materiaali on käytettävissäsi milloin vain.

Niina Niskanen

Folkloristi Niina Niskanen on paitsi kansanperinteen tutkija ja tarinankertoja, myös maailmalla näyttelyissä mukana ollut kuvataiteilija ja kuvittaja. Niinan erityisosaamiseen ja inspiraation lähteisiin kuuluvat itämerensuomalainen tarinaperinne sekä taianomainen saduista ammentaminen. Vapaa-ajallaan Niina tykkää kissoista, teestä ja syksystä.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: