Northern Viking Jewelry® Vegvisir Spear kaulakoru teräs 4,1 cm

40,00  sis.alv

Riimukompassi kaulakoru.

Northern Viking Jewelry -riipus tyylikkäällä Rolo Link-ketjulla. Riipuksessa keihäänkärki, johon kaiverrettu Vegvisir riimukompassi ja taustapuolelle Valknut symboli. Korkeus 4,1 cm, leveys 2,6 cm, paino 21 g. Ketjun pituus 60 cm, vahvuus 3 mm.

Vegvisir vie kulkijan aina perille, vaikka ei tietäisi edes määränpäätä.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta 316L terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NVJRS109_60cm Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaulakoru toimitetaan Northern Viking Jewelry -juuttipussissa. Mukana tulee myös pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille pakanoille.

Northern Viking Jewelry® on tunnettu suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Vegvisir

Voimariimuin koristeltu laiva odottaa poukamassa. Aurinko on värjännyt merenpinnan oranssiksi. Ilmassa tuoksuu hiki ja terva, meri-ilman kostuttamissa nahkaleileissä virtaa olut. Kylän koruseppä on jälleen hikoillut pimeässä pajassaan, ja kun äänekäs joukko viikinkisotureita nousee laivaan, seppä ojentaa sotureille Vegvisirin, riimukompassin. “Jos tähdet ja kalavirrat johtavat teidät harhaan, Vegvisir ohjaa teidät läpi myrskyjen ja loukkojen. Se tuntee määränpäänne, vaikka vaeltaisitte sumun keskellä”, hän sanoo.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.