Org. Eteerinen öljy Rosemary Rosmariini 10ml

15,00  sis.alv

Riittoisa öljy tuoksulyhtyihin ja haihduttimiin.

Orgaaninen eteerinen öljy on valmistettu kasveista, joiden viljelyssä ei ole käytetty torjunta-aineita, lannoitteita tai muita kemikaaleja. Pullotettu Britanniassa. Ei sisäiseen käyttöön.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ancwis-ros Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Brändi: Ancient Wisdom (UK). Ancient Wisdomin öljyt on huolella valittu ja testattu, niiden puhtaudella on korkeat laatuvaatimukset.

Symboliset merkitykset

Rosmariini on kevyesti mausteinen, raikas tuoksu. Sen sanotaan virkistävän erityisesti muistia sekä helpottavan stressiä ja väsymystä. Käytä rosmariinia kuitenkin kohtuudella, sillä runsas tuoksuttelu saattaa nostaa verenpainetta. Rosmariinia ei suositella epilepsiaa sairastaville.

Etiketin teksti: 10ml Organic Essential Oil Rosemary. Rosmarinus officinalis. Origin: Tunisia. From flowering tops + leaves. Process: Steam distillation. Keep out of reach of children and pets. Do not use internally. Dilute before usage on skin. Avoid eyes. If causes irritation discontinue use immediately. Bottled in the UK by AWM Ltd. (säilyvyys avattuna 6 kk)

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.