Palvelu: Kirjallinen Korttitulkinta

59,00  sis.alv

Korttitulkinta sähköpostilla.

Tarvitsetko uusia näkökulmia jumittavaan tilanteeseen tai muuhun kysymykseen? Oraakkelikortti tulkinnan kautta voi saada mystisiä ratkaisujen lähteitä tai yhtäkkisiä oivalluksia. Saat myös valokuvan sinulle nostetuista ja tulkituista korteista.

Kerro kassan lisätietokentässä millaiseen asiaan tai tilanteeseen tahtoisit korteilta opastustusta.

Tilauksesta tehtävä palvelu, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): readin-crd Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tulkinnan tekijä: Saaga Saarnisola

Toimitus: Tilauspalvelu, toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Kirjallinen raportti toimitetaan sähköpostilla tilaajan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätiedot

Tulkinnan muutaman viikon toimitusaika johtuu monista tekijöistä, jotka riippuvat paljolti siitä milloin tulee nk. oikea ajankohta kysyä korteilta juuri sinun asiaa. Näin myös lopputulos on paras mahdollinen.

Palvelusta ja palvelun tekijästä

"Luonnonnoidan tulkintapalvelut" luokitellaan viihteelliseksi palveluksi, johon voi ja saa myös suhtautua viihteellisenä. Tulkintojen tekijä toimii persoonalliseksi luonnehdittavien taipumusten avulla, joille ei ole tieteellistä tai tavanomaisena pidettyä selitystä.

Jos etsit perinteistä ennustajaa tai selvänäkijää, nämä palvelut eivät todennäköisesti ole se mitä etsit. Intuitiivinen tulkinta ei suoranaisesti tarkoita ennustamista, vaan tulkinnan raportista on mahdollista saada ikään kuin merkkejä tai siemeniä, joista voi olla hyötyä omia valintoja tehdessä. Johtopäätöksistä ei kuitenkaan voida luvata tai taata toivottuja tuloksia.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.