Palvelu: Kirjallinen Riimutulkinta

59,00  sis.alv

Riimutulkinta sähköpostilla.

Jo muinaiset viikingit kysyivät neuvot riimuilta. Riimujen tulkinnasta voi saada yhteyden nk. ikiaikaiseen viisauteen, jonka avulla on mahdollista ymmärtää asioiden tai tapahtumien luonnollinen järjestys. Saat myös valokuvan sinulle nostetuista ja tulkituista riimuista.

Kerro kassan lisätietokentässä millaiseen asiaan tai tilanteeseen tahtoisit riimuilta opastusta.

Tilauksesta tehtävä palvelu, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): readin-rmu Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tulkinnan tekijä: Saaga Saarnisola

Tulkinnan muutaman viikon toimitusaika johtuu monista tekijöistä. Se riippuu paljolti siitä milloin on ns. oikea aika kysyä riimuilta juuri sinun asiaa. Näin myös lopputulos on paras mahdollinen. Yhteys tulkitsijan kautta riimujen maailmaan alkaa kuitenkin jo silloin kun tilaus ja kysymys saapuu.

Palvelusta ja palvelun tekijästä

Luonnonnoidan tulkintapalvelut luokitellaan viihteelliseksi palveluksi, johon voi ja saa myös suhtautua viihteellisenä. Intuitiivisten tulkintojen tekijä toimii uskomusperäiseksi luonnehdittavien ominaisuuksien tai persoonallisten taipumusten avulla, joille ei ole tieteellistä tai yleisesti luonnollisena pidettyä selitystä.

Jos etsit perinteistä ennustajaa tai selvänäkijää, nämä palvelut eivät todennäköisesti ole se mitä etsit. Intuitiivinen tulkinta ei suoranaisesti tarkoita ennustamista, vaan tulkinnan raportista on mahdollista saada ikään kuin suuntaviittoja tai siemeniä, joista voi olla hyötyä omia valintoja tehdessä. Johtopäätöksistä ei kuitenkaan voida luvata tai taata toivottuja tuloksia.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Tilauspalvelu, toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Kirjallinen raportti toimitetaan sähköpostilla tilaajan sähköpostiosoitteeseen.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.