Ale!

Peter Wohlleben: Puiden salattu elämä (nidottu)

9,90  sis.alv

Opi miten puut kommunikoivat keskenään.

Metsässä tapahtuu ihmeellisiä asioita. Puut kommunikoivat keskenään. Ne suhtautuvat tunteellisesti jälkikasvuunsa ja naapurin vanhuksiin. Siis vanhempiin puihin. Puilla on tunteet. Ja muisti. Ne tunnistavat hyönteisen myrkyn ja saattavat varoittaa toisia puita siitä.

Suomalaisten verenperintönä on aina ollut jonkinlainen suhde metsään, mutta kun luemme tämän kirjan, on metsään meneminen meillekin aivan jotain muuta kuin mihin olemme tottuneet.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): kirjat-pse Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Peter Wohlleben: Puiden salattu elämä – kasvimaailman kuninkaiden tunteista ja viestinnästä

Alkuteos: Das geheime Leben der Bäume
Kirjoittaja: Wohlleben, Peter
Kääntäjä: Roinila, Pirkko
Pokkari, 257 s.
Gummerus, 2020 (yhdeksäs painos)
ISBN: 978-951-24-0812-2

Lisätiedot

Kirjassa metsänhoitaja Peter Wohlleben (s. 1964) kertoo uusista puihin liittyvistä tieteellisistä havainnoista samalla kun hän kuvaa omaa suhdettaan puihin ja luontoon.

Kirjan käännösoikeudet myytiin lyhyessä ajassa yhdeksääntoista maahan, mm. Kanadaan ja Britanniaan, ja alkukielellään saksalla se oli yksi vuoden 2014 kirjasensaatioista. Saksassa kirjaa on myyty lähes 800 000 kappaletta ja maailmanlaajuisesti noin 1,5 miljoonaa kappaletta.

Kirjailijasta

Saksalainen metsänhoitaja ja tietokirjailija Peter Wohlleben on kunnostautunut uusimpien luonnontieteellisten löytöjen popularisoijana ja tehometsätalouden kriitikkona. Hänen tapansa lähestyä ajankohtaisia aiheita on tarkoituksellisen polemisoiva ja inhimillinen, mutta teksteissä on vankka luonnontieteellinen pohja. Wohllebenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille ja myyty yli 20 maahan.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).