Pieni Nahkapussukka + Voimakivi rumpuhiottu puolijalokivi (eri värejä ja kiviä)

17,90  sis.alv

Nahkainen Medicine bag.

Pieni nahkainen pussukka vetonauhoilla sekä rumpuhiottu puolijalokivi valinnan mukaan. Pussukan koko noin 6×8 cm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): medbag-lth-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nahkapussukka on käsin tehty Yhdysvalloissa. Packaging: Plastic-free. Product Materials: Upcycled. Production: Ethically sourced.

Huom. Nahkapussukat ovat saapuneet varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteessa saattaa olla hyvin vieno ruususuitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Medicine bagin käyttö

Medicine bag, tietäjän kukkaro, taikapussi, poppamiehen pussukka, noitapussi, shamaanin lääkelaukku, massi, rohtopussi. Erilaisten taikaesineiden säilytykseen tarkoitetulla pussilla on ollut monta nimitystä, ulkomuotoa sekä spesiaaleja piirteitä eri luonnonuskomusten ja luonnonkansojen keskuudessa, myös suomalaisessa samanismissa.

Rohtopussi on ollut tärkeä ja pyhä pussukka, jota on usein pidetty joko vyötäröllä tai kaulassa, ja siten myös turvassa ja käyttäjän käden ulottuvilla. Tänä päivänä luonnonpakanan rohtopussiin voi yksinkertaisimmillaan sujauttaa pieniä voimaesineitä omien mieltymysten mukaan.

Medicine bag voi myös toimia vähän kuin amuletti. Laita rohtopussiin esimerkiksi voimakivi, riimutalismaani, yrttejä tai kuivattuja kasvinosia joita tunnet tarvitsevasi juuri nyt. Uskomuksien mukaan pussukan kantaminen sydämen lähellä voi luonnonvoimien kautta vaikuttaa toivottuun asiaan tai viedä elämänpolulla suotuisaan suuntaan.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: