Poronsarvi Amuletti Sisäinen Viisaus 5 cm poronnahka kaulanauha

36,00  sis.alv

Poronsarvi koru pussukassa.

Sarviamuletissa käsin polttokaiverrettu viikinkien riimumerkki Elhaz, jonka sanotaan pitävän jalat maassa ja pään pilvissä. Riipuksen pituus noin 4,5 – 5 cm. Nahkaisen kaulanauhan pituus noin 70 cm (säädettävissä noin +20 cm).

Materiaalit: Poronsarvi, ruostumaton teräs, kotimainen kasviparkittu poronnahka

Sarvien sävy vaihtelee hieman, osa on vaaleita ja osa tummanharmaita. Jos tahdot erityisesti jomman kumman sävyisen riipuksen, laita viestiä tilauksen lisätietoihin.

Varastossa

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarven alkuperä: Taivalkoski, Pohjois-Suomi. Poronnahka on hankittu tunnetulta ja vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Tämä tuote toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" amulettina tai muussa muodossa voi tuoda onnea erityisesti elämän uudistuksiin.

Poro voimaeläimenä: Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi auttaa ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja syvimpään omaan voimaan.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä. Sarvien työstäminen tapahtuu käsityökaluilla omalla pajalla, jossa ei tehdastyötä tai ökylaitteita tunneta. Siten näissä voimasarvissa on tallella myös niiden luonnollinen tunnelma.

Symboliset merkitykset

Riimumerkki Elhaz ᛉ ilmentää mm. mahdollisuuksia laajempaan ymmärrykseen ja korkeampaan tietoisuuteen, mutta samalla muistuttaa pohjatyön tärkeydestä. Olla ikään kuin samaan aikaan sekä jalat maassa, että mieli avarakatseisena. Elhaz riimun pääenergioita ovat suojelus, korkeampi yhteys, psyykkinen havahtuminen sekä vetovoima.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös useimpien tuotteiden avainsanalinkeistä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.