Propos’Nature Orgaaninen eteerinen öljy 10ml Mänty

13,90  sis.alv

Eteerisiin tunnelmiin.

Orgaaninen eteerinen öljy esimerkiksi tuoksulyhtyihin. Lasipullo 10 ml. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen öljy on valmistettu Ranskassa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HEPINSYLV10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laboratoire Propos’Nature Organic Scots Pine Essential Oil 10ml.

Käännetty ranskasta:

100-prosenttisesti puhdas ja luonnollinen eteerinen öljy, joka on saatu höyrytyksen avulla pinus sylvestris -puun neulasista. Alun perin Aasiasta kotoisin oleva mänty, jolla on punainen kuori, kasvaa nykyään ympäri Eurooppaa aina Siperiaan asti. Se viihtyy vuoristoalueilla, hiekkaisilla tai soraisilla mailla. Sen eteerinen öljy uutetaan neulasista ja siitä vapautuu raikas ja hieno metsäntuoksu. Isoäitiemme ajoista asti se on ollut tunnettu voimakkaana puhdistajana, joka edistää hapensaantia. Hippokrates määräsi myös sen pihkan tähän tarkoitukseen.

Iholla käytä aina eteeristä öljyä laimennettuna kasviöljyyn tai muuhun sopivaan väliaineeseen. Älä käytä sitä raskaana olevilla tai imettävillä naisilla, alle 6-vuotiailla lapsilla tai epilepsiasta, astmasta tai allergiasta kärsivillä henkilöillä, jotka reagoivat mihinkään sen ainesosista. Konsultoi alan asiantuntijaa muista käyttöaiheista.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: