Riimukivet Antiikkitammi + Riimutulkinta

99,00  sis.alv

Uniikki juuri sinulle tehty riimupaketti.

Vanhemman futharkin mukaiset riimukivet puuta (24 kpl) ja riimupussi. Käsin polttokaiverretut riimumerkit ja kehä. Riimunapin halkaisija noin 3 cm, riimupussi 10 x 15 cm. Pussin painatuksessa Aegishjalmur -symboli, joka on viikinkiaikainen suojaava merkki.

Pakettiin kuuluu myös riimujen syntymätarina sekä lyhyt tulkinta omasta onnenriimusta, joka nostetaan sinulle valmistetuista riimuista.

Tilauksesta valmistettava tuote, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Toimitus

Tilaustuote. Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Riimujen lisätiedot

Riimujen väri: Tumma Antiikkitammi puuvaha. Kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen vaha sekä suojaa puuta että antaa sille kivan tuntuisen pinnan.

Riimukivien materiaali on PEFC-sertifioitua suomalaista mäntypuuta, riimupussi orgaanista puuvillaa. Riimunapit on yksitellen valmistettu ja niistä välittyy maanläheinen kädentyön jälki - jokainen setti on uniikki ja tilaajalle tehty.

Viihteellisenä lisänä saat lyhyen tulkinnan omasta onnenriimusta sekä kertomuksen riimujen syntymästä (toimitus sähköpostilla). Jos tilaat riimut lahjaksi, ilmoita kassan lisätietokentässä saajan etunimi.

Tarvitsetko tietoa riimujen nimistä? Nappaa tästä veloituksetta suomenkielinen riimumerkki taulukko

Miten riimukiviä luetaan tai tulkitaan? Lataa puhelimeen sopiva e-kirja Riimujen tulkinta - riimukivien ikiaikainen viisaus

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.