Riimukivet Mänty + Riimutulkinta

99,00  sis.alv

Uniikki juuri sinulle tehty riimupaketti.

Vanhemman futharkin mukaiset riimukivet puuta (24 kpl) ja riimupussi. Käsin polttokaiverretut riimumerkit ja kehä. Riimunapin halkaisija noin 3 cm, riimupussi 10 x 15 cm. Painatuksessa Aegishjalmur -symboli, joka on viikinkiaikainen suojaava merkki.

Pakettiin kuuluu myös riimujen syntymätarina sekä lyhyt tulkinta omasta onnenriimusta, joka nostetaan sinulle valmistetuista riimuista.

Tilauksesta valmistettava tuote, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Riimujen lisätiedot

Riimujen väri: Käsitelty värittömällä antiikkivahalla, joka antaa riimuille suojan lisäksi miellyttävän tuntuman. Antiikkivaha sisältää mehiläis- ja karnaubavahaa.

Riimukivien materiaali on PEFC-sertifioitua suomalaista mäntypuuta, riimupussi orgaanista puuvillaa. Riimunapit on yksitellen valmistettu ja niistä välittyy maanläheinen kädentyön jälki - jokainen setti on uniikki ja tilaajalle tehty.

Oman onnenriimun tulkinnan lisäksi saat kertomuksen riimujen syntymästä (toimitus sähköpostilla). Tähän osaan voi ja saa suhtautua viihteellisenä lisänä. Jos tilaat riimut lahjaksi, ilmoita tilauksen lisätiedoissa saajan etunimi.

Tarvitsetko tietoa riimujen nimistä? Nappaa tästä veloituksetta suomenkielinen riimumerkki taulukko

Miten riimukiviä luetaan tai tulkitaan? Lataa puhelimeen sopiva e-kirja Riimujen tulkinta - riimukivien ikiaikainen viisaus

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Tilaustuote. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.