Riimukivet puiset Tricolor + Onnenriimun tulkinta

99,00  sis.alv

Uniikki juuri sinulle tehty riimupaketti.

Vanhemman futharkin mukaiset riimukivet puuta (24 kpl) ja riimupussi. Käsin polttokaiverretut riimumerkit ja kehä. Riimunapin halkaisija noin 3 cm, riimupussi 10 x 15 cm. Pussin painatuksessa Aegishjalmur -symboli, joka on viikinkiaikainen suojaava merkki.

Pakettiin kuuluu myös riimujen syntymätarina sekä lyhyt tulkinta omasta onnenriimusta, joka nostetaan sinulle valmistetuista riimuista.

Riimujen valmistus- ja toimitusaika postiin 1-2 viikkoa

Tilaustuote

Kuvaus

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Riimujen väri: Kolme väriä riimuperheittäin (8+8+8). Tumma Antiikkitammi puuvaha, Väritön antiikkivaha sekä Tulenpunainen puuvaha.

Riimukivien materiaali on PEFC-sertifioitua suomalaista mäntypuuta, riimupussi orgaanista puuvillaa. Riimunapit on yksitellen valmistettu ja niistä välittyy maanläheinen kädentyön jälki - jokainen setti on uniikki ja tilaajalle tehty.

Viihteellisenä lisänä saat lyhyen tulkinnan omasta onnenriimusta sekä kertomuksen riimujen syntymästä (toimitus sähköpostilla). Jos tilaat riimut lahjaksi, ilmoita kassan lisätietokentässä saajan etunimi.

Tarvitsetko tietoa riimujen nimistä? Nappaa tästä veloituksetta suomenkielinen riimumerkki taulukko

Miten riimukiviä luetaan tai tulkitaan? Lataa puhelimeen sopiva e-kirja Riimujen tulkinta - riimukivien ikiaikainen viisaus

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös useimpien tuotteiden avainsanalinkeistä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.