Puodin Voimakivet 3 kpl “Luovuus & Inspiraatio” + pussukka

16,90  sis.alv

Uniikit voimakivet sinulle.

Puodin kivisetissä kolme hiomatonta voimakiveä turkoosissa organza pussukassa. Spesiaali-hintainen “Luovuus & Inspiraatio” paketti sisältää luonnon puolijalokivet:

  • 1 kpl Selestiitti 2-3 cm (Madagaskar)
  • 1 kpl Tiikerinsilmä 3-4 cm (Yhdysvallat)
  • 1 kpl Ruusukvartsi 3-5 cm (Brasilia)

Varastossa

Kuvaus

Voimakivisetti on myös kiva lahjaidea. Lipukkeessa käsin kirjoitettuna kivilajien nimet.

Kivet ja kristallit: Selestiitti

"Selestiitti auttaa sinua tunnistamaan unelmasi ja kunnianhimoiset tavoitteesi, ja pyrkimään niitä kohti." - Philip Permutt kirjassa Kivien parantava voima

Selestiitti on kautta aikain liitetty enkeleihin ja itse kivikin näyttää enkelimäiseltä sielukkaan vaaleansinisessä värissään. Selestiitin uskotaan voimistavan kunnioittavaa rakkautta, luovaa ilmaisukykyä, hyvää unta ja unien muistamista sekä karkottavan jopa painajaiset. Selestiitti myös tasapainottaa jin- ja jang energioita ja lievittää stressiä ja huolta.

Kivet ja kristallit: Tiikerinsilmä

Kultaisen Tiikerinsilmän sanotaan antavan rohkeutta ja tyyneyttä elämän vastoinkäymisistä selviytymiseen. Tiikerinsilmä karkottaa estot, pelon, sisäänpäinkääntyneisyyden, suvaitsemattomuuden, kielteisyyden ja ennakkoluulot - kaaos vaihtuu luonnolliseen järjestykseen. Aika ihmeellinen kivi siis.

Kivet ja kristallit: Ruusukvartsi

Ruusukvartsi tunnetaan rakkauden kivenä. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla ja vapauttaa myös seksuaalisuutta. Ruusukvartsin sanotaan puhdistavan negatiivisia tunteita, kuten viha, pelko, syyllisyys, suru, riittämättömyys, mustasukkaisuus ja kauna. Ruusukvartsi on erityinen stressiä ja murhetta lievittävä kivi, joka mielletään myös huolikiveksi.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: