Puodin Voimakivet 3 kpl “Maadoittuminen” + pussukka

16,90  sis.alv

Uniikit voimakivet sinulle.

Puodin kivisetissä kolme rumpuhiottua voimakiveä mustassa organza pussukassa. Spesiaali-hintainen “Maadoittuminen” -paketti sisältää luonnon puolijalokivet:

  • 1 kpl Unakiitti 3-4 cm (Etelä-Afrikka)
  • 1 kpl Hematiitti 3-4 cm (Brasilia)
  • 1 kpl Kivettynyt puu 4-5 cm (Yhdysvallat)

Varastossa

Kuvaus

Voimakivisetti on myös kiva lahjaidea. Lipukkeessa käsin kirjoitettuna kivilajien nimet.

Kivet ja kristallit: Unakiitti

Unakiitti -kivi on syntynyt epidootin, maasalvän ja kvartsin yhdistelmästä. Unakiitin sanotaan vaikuttavan erityisesti sydänkeskukseen ja lievittävän huolta. Tukea tarvitsevassa murheessa voi olla kyse myös jonkin idean tai unelman haasteista tai menettämisestä tai päämäärän kadoksissa olemisesta. Yleisesti Unakiitti auttaa etenemään sydämestä käsin ja tasapainottaa jin- ja jang energioita.

Kivet ja kristallit: Kivettynyt Puu

Luonnokkaan ja persoonallisen sävyinen Kivettynyt Puu (Petrified Wood) on kivifossiili, jossa puun joukkoon on sekoittunut yhtä tai useampaa mineraalia. Näitä voivat olla esimerkiksi Akaatti, Kalsedoni, Kvartsit tai Opaali. Kivettynyt Puu sopii erityisesti stressin lievittämiseen, sillä uskomusten mukaan sen sanotaan maadoittavan, tyynnyttävän tunteita sekä auttavan henkiseen tasapainoon pääsemistä.

Kivet ja kristallit: Hematiitti

Uskomuksien mukaan magneettisen kaunis Hematiitti maadoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa. Sanotaan, että pidettäessä Hematiittia kädessä, voivat ihmisessä olevat raskasmetallit ikään kuin magnetisoitua kiveen ja siten avata luonnollisten energioiden virtausta. Hematiitti on myös suosittu meditaatio kivi.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: