Puodin Voimakivet 3 kpl “Oma Polku” + pussukka

15,90  sis.alv

Uniikit voimakivet sinulle.

Puodin kivisetissä kolme rumpuhiottua voimakiveä laventelin värisessä organza pussukassa. Spesiaali-hintainen “Oma polku” paketti sisältää luonnon puolijalokivet:

  • 1 kpl Tiikerinsilmä 3-4 cm (Etelä-Afrikka)
  • 1 kpl Prehniitti 3-4 cm (Etelä-Afrikka)
  • 1 kpl Sininen Howliitti, värjätty 3-4 cm (Afrikka)

Varastossa

Kuvaus

Voimakivisetti on myös kiva lahjaidea. Lipukkeessa käsin kirjoitettuna kivilajien nimet.

Kivet ja kristallit: Tiikerinsilmä

Kultaisen Tiikerinsilmän sanotaan antavan rohkeutta ja tyyneyttä elämän vastoinkäymisistä selviytymiseen. Tiikerinsilmä karkottaa estot, pelon, sisäänpäinkääntyneisyyden, suvaitsemattomuuden, kielteisyyden ja ennakkoluulot - kaaos vaihtuu luonnolliseen järjestykseen. Aika ihmeellinen kivi siis.

Kivet ja kristallit: Prehniitti

Prehniitti (Prehnite) on luonnon puolijalokivi, jota esiintyy vihreänä, keltaisena, valkoisena ja ruskeana. Sielukkaasti kuultavassa kivessä on luonnostaan myös tummia kiteitä ja/tai juovia.

Prehniitti voi uskomusten mukaan auttaa löytämään oikean henkisen polun tässä elämässä. Kivi tukee myös ennustamista, visualisointia ja meditaatiota sekä auttaa muistamaan unia. Niinikään Prehniitin uskotaan avustavan turhautuneisuudesta ja tarpeettomista tunteista vapautumisessa - kiven sanotaan näyttävän ihmiselle, miten maailma virtailee hänen ympärillään.

Kivet ja kristallit: Howliitti

Verkkomaisilla ohuilla juovilla kauniisti kuvioitunut Howliitti esiintyy luonnossa valkoisena tai luonnonvalkoisena, mutta sitä värjätään usein eri värisiksi Howliiteiksi.

Kivenä Howliitin uskotaan auttavan ilmaisemaan tunteita ja kommunikoimaan rauhallisesti sekä lievittävän huolta ja stressiä. Howliitti voi auttaa pääsemään eroon itsekkyydestä, vihantunteista ja rahvaanomaisuudesta, se kannustaa toimintaan ja virkistävien päämäärien tavoitteluun.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: